Nevšová dokázala v Přílukách udržet podzimní neporazitelnost


Branky


0

V Přílukách se představil lídr tabulky z Nevšové, který zatím v soutěži nepoznal hořkost porážky. V brance Nevšové se při absenci Zámorského objevil 48- letý Konečný, který má zkušenosti z např. Uherského Brodu nebo Bojkovic.Domácí celek zatím nepředvádí nijak oslnivé výkony, ale doma dokázal porazit například silnou Mladcovou. V prvním poločasu se diváci v Přílukách branky nedočkali. Ve druhém poločasu šli do vedení nejdříve hosté po trefě kanonýra Václava Tomšů. Domácí celek ale zmobilizoval své síly a čtvrt hodiny před koncem srovnal Matěj Votava. Do konce utkání už branka nepadla. V penaltové loterii se radovali hráči Nevšové, kteří ji vyhráli v poměru 4:2 a udrželi se tak na čele tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Na hřišti v Příluku se v nedělním parném dni očekával souboj favorita z Nevšové s domácím Přílukem. Začátek zápasu začal lépe pro hosty, kteří vlétli do hry velmi aktivně a již 5. min. měli 100%tní šanci, kdy po centru propadnul ve skrumáži míč k zadní tyči a volný útočník hostí nedokázal z malého vápna trefit prázdnou branku, kde mu stínili naštěstí pro domácí dva obránci. Hra se následně přelévala ze stranu na stranu, opticky měli více ze hry hosté. Ve 23. min. měli opět gólovou šanci hosté, kdy po přímém kopu z levé strany hlavičkoval útočící hráč do protipohybu brankáře Metely, ale ten zázračně reflexivně míč na poslední chvíli vyrazil a následnou dorážku směřoval hostující Kuric vedle brány. Další šanci měli hosté ve 28. min., ale Metela si se střelou poradil. Osmělili se i domácí, kdy v 31. min. zavezl útočník Machač míč až brankové čáře, následně poslal prudší přihrávku skrze vápno, kde nabíhajícímu Šrankovi chyběl jeden krok k trefě do prázdné branky. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu, blíže ke vstřelení branky však měli favorizovaní hráči Nevšové.

 

Nevšovou poslal do vedení Tomšů, domácí dokázali vyrovnat

V druhém poločasu se snažili hosté urvat vítězství na svou stranu, ale za svou přehnanou snahu obdržel hostující Tomšů po tvrdém a zbytečném střetu s brankářem ŽK. V 50. min. po rohu vyškrábnul hostující brankář Konečný míč z brány, domácí reklamovali míč za čarou, ale rozhodčí pro nepřehlednost gól neuznal. K další sporné situaci došlo v 56. min, kdy domácí M. Votava prošel přes 3 bránící hráče, kteří ve snaze zastavit útočníka se sami vzájemně srazili a komicky spadli k zemi jako hrušky. K překvapení všech na hřišti i mimo něj odpískal hlavní rozhodčí útočný faul, který ale viděl asi jen on sám. Hosté se i nadále tlačili za gólem, nejdříve v 59. min. Metela zlikvidoval prudkou střelu z úhlu, ale v 60. min. to již bylo 0:1, kdy po rohu se dostal u zadní tyče úplně osamocený Tomšů k míči a do prázdné brány se nemýlil. Domácí to ale nepoložilo a trpělivě čekali na svou šanci, která přišla v 75. min. Obránce hostí poslal malou domů, ta však šla příliš pomalu a domácí útočník Votava míč doběhnul, vzápětí byl sice faulován vyběhnuvším brankářem, ale vstal a pokračoval v akci, udělal ještě kličku druhému obránci a vyslal střelu na bránu, kde sice již opět stál brankář Konečný, ale na míč nedosáhnul a bylo to 1:1. Hosté se i nadále snažili o vítěznou branku, měli po sobě hned dvě šance, kdy stříleli do prázdné branky, ale domácí obránce Kolínek se vždy postavil míči do cesty a tak nakonec domácí závěrečný tlak hostí ustáli a utkání skončilo v základní hrací části remízou.

 

Na penalty vyhrála Nevšová 4:2 a bere bod navíc

Na penalty pak byli úspěšní hosté v poměru 2:4.

 



Ohlasy k zápasu


FK Příluky
Jaroslav Brabec, sekretář: Do utkání jsme nastoupili v neúplné sestavě, ale s odhodlání uhrát i tak nějaký ten bod proti favoritovi zápasu. Hosté byli po celý zápas lepší, měli více šancí, ale dali jen jedinou a to rozhodlo o remíze. Musím pochválit všechny naše hráče za bojovný výkon a věřím, že zvítězíme v dalším utkání v Tlumačově, kde se nám daří.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Věděli jsme, že utkání nebude jednoduché, přesto jsme si vytvořili řadu šancí a mohli zvítězit. Bohužel v koncovce jsme si nevybrali svůj den a tak soupeř potrestal naši chybu v obraně a vyrovnal.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - SUROVEC Tomáš, ČÍŽ Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 18 42:13 43
2 SFK Elko Holešov B 18 54:25 36
3 FC Fryšták 18 49:30 32
4 SK Březnice 18 40:41 31
5 TJ Sokol Veselá 18 51:40 30
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Josef Křenek 20
2 Tomáš Janíček 20
3 Jakub Chudárek 16
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 60 53,6% 1
2 Libor Adamik 48 52,7% 0
3 Jiří Kadlík 45 48,4% 0
4 Ladislav Beran 44 48,9% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku