Poslední Lukov doma dostal od Nevšové sedm branek


Branky


71. T. Munster (vl.) - 16. P. Stratený , 48. P. Stratený (p.) , 55. V. Tomšů , 64. V. Tomšů , 67. V. Tomšů , 83. P. Stratený , 85. O. Zámorský
0

Jediné sobotní utkání se hrálo v sobotu na hřišti v Lukově a byl to souboj Davida s Goliášem, tedy posledního týmu tabulky s vedoucí Nevšovou. V první půli drželi domácí s favorizovanými hosty překvapivě krok a prohráli o jedinou branku. Ve druhém dějství se už nevšovský brankostroj rozjel naplno a utkání ozdobily dva hattricky - Petera Strateného a také Václava Tomšů. Nevšová si v Lukově s chutí zastřílela a v závěru přidal branku i střídající gólman Oldřich Zámorský.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli drželi domácí s favorizovanými hosty překvapivě krok

Jasným favoritem byl nevšovský tým, který v soutěži ještě nepoznal hořkost porážky a poslední Lukov měl pro něj být snadným soustem. Domácí celek stále trápí nedostatek hráčů a podzimní sezonu už musí hráči Lukova nějakým způsobem dohrát. Zápas mezi Lukovem a Nevšovou ale začal pozvolna, za stálého tlaku hostů, kteří však nebyli schopni nebezpečně ohrozit branku domácích. Snažili se sice hodně kombinovat, ale Lukov bránil statečně a urpnutně v 7-8 hráčích. V 16. minutě z 25-timetrů vystřelil Peter Stratený a jeho přesná střela do šibenice slavia úspěch a Nevšová se tak po zásluze ujala vedení. I nadále měla tlak, do šance se postupně dostal Vlachynský, Tomšů i Beňo, ale výtečný gólman Jokl držel Lukov ve hře. V závěru první půle Nevšová skórovala, ale gól jí nebyl uznán pro ofsajd. První ple tak skončila výhrou Nevšové, po výstavní trefě slovenského legionáře Petera Strateného, domácí celek ale podal statečný výkon a držel jej nad vodou brankář Jokl.

Nevšová ve druhém dějství nasázela domácím šest branek

Druhá půle začala očekávaným tlakem hostů, hned v úvodu vystřelil Stratený na bránu z dobré pozice, ale hráč Lukova zahrál rukou, kdy změnil směr střely na bránu. Nařízený pokutový kop Stratený proměnil, zvýšil na 0-2 pro hosty a odstartoval brankostroj hostů. V zápětí se 2x trefil kanonýr Václav Tomšů, po pěkných kombinačních akcích s Petrem Strateným a upravil na 4-0. Pátou bránku přidal znovu Václav Tomšů po centru mladíka Fuksy levačkou a dovršil čistý hattrick v utkání. Domácí se prakticky jen bránili, nebyli schopni se zmobilizovat a uklidnit svoji hru. Došlo ke střídání gólmana, kdy 3třicet minut před koncem poslal trenér do brány 16-ti letého Honzu Hyžíka, který však hned po nástupu po malé domů od Tomáše Munstera hned kapituloval. Nevšová i nadále tvořila hru a vzápětí přidal další branku po nahrávce Tomšů opět Stratený, který taktéž v utkání zpečetil svůj první hattrick v dresu Nevšové. Postupně došlo ke střídání, kdy se do hry patnáct minut před konce dostal i gólman Zámorský, který se aktivně do hry zapojil a v závěru utkání skóroval a uzavřel tak skore zápasu na konečných 1-7. Nevšová vyhrála zaslouženě a Vašek Tomšů se už prostřílel do čela tabulky střelců.



Ohlasy k zápasu


SK Lukov
Michal Teplý, funkcionář:

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Do utkání jsme vstoupili bez dvou beků základní sestavy a chvíli jsme se s tím snažili vyrovnat. Po celé utkání jsme byli lepším celkem, domácí se prakticky jen bránili, což se jim dařilo jen v první půli. Druhá polovina byla z naší strany výborná a ukázali jsme svoji kvalitu.



Počet diváků: 49. Rozhodčí: TOMAN Stanislav - DVOŘÁK Petr, PAVELKA Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory






Tabulka Z Skóre B
1 TJ Sokol Tečovice 19 47:13 46
2 SFK Elko Holešov B 19 60:27 39
3 SK Březnice 19 43:43 34
4 FC Fryšták 19 50:35 32
5 SK Tlumačov 19 35:31 32
Zobrazit celou tabulku

  Nejlepší střelci Góly
1 Tomáš Janíček 21
2 Josef Křenek 20
3 Jakub Chudárek 18
4 Jan Večeřa 14
5 David Dorazín 12
Zobrazit celou tabulku

Jméno ZB Ú BE
1 Radim Mudrik 64 53,8% 1
2 Libor Adamik 53 54,1% 0
3 Jiří Kadlík 49 49,0% 0
4 Ladislav Beran 47 48,5% 0
5 Tomáš Krejča 38 52,1% 0
Zobrazit celou tabulku