2:1
(1:0)
76. T. Kalay
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 16:30

3.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stařeč slaví první výhru


Branky


0

 Fotbalisté Stařeče vybojovali na svém hřišti první podzimní výhru nad mužstvem Lipníku, který na své první body musí ještě počkat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli brzy do vedení

Fotbalice Stařeče získali z prvních dvou zápasů jediný bod a o svou první jarní výhru se chtěl poprat z Lipníkem, který naopak na své první jarní body čeká. V obou zápasech po bodech šahal, ale zatím si vybírají nováčkovskou daň. Hosté byli důraznější, ve středu hřiště přehrávali domácí tým jak fotbalovostí tak i rychlostí a vypracoval si celou řadu příležitostí. Ale úvodní gól dal již v 7. minutě utkání Marek Bříza -1:0. Jak už jsme ale psali, hosté z Lipníka nebyli horším týmem, ba naopak několikrát dokázali ohrozit branku domácích, která odolala i po nastřeleném břevnu. První poločas se tedy hlavně výsledkově povedl domácí Stařeči, která odcházela do šaten z hubeným výsledkem 1:0.

Hosté už jen zdramatizovali výsledek

Ve druhém poločase se obrázek hry téměř neměnil, ale v 62. minutě opět inkasovali iniciativnější hosté a to z kopačky Ondřeje Dvořáka -2:0. Potom mohli domácí borci přidat další branky ale nedokázali proměnit samostatný nájezd a hlavně pokutový kop. Tyto momenty pak mohli domácí mrzet dvojnásob, protože  Lipník dokázal v 76. minutě ještě vykřesat jiskřičku naděje, když vstřelil kontaktní branku Tomáš Kallay -2:1. Jenže hosté už vyrovnat nedokázali, ikdyž by si alespoň jeden bod za bojovnost zasloužili.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stařeč
Prokop František, trenér: Z naší strany velmi špatný výkon a nezasloužené vítězství. Paradoxem je, že jsme mohli vyhrát i vyšším rozdílem. Za stavu 2:0 jsme neproměnili samostatný nájezd a hlavně pokutový kop, Soupeř byl důraznější, ve středu hřiště nás přehrával jak fotbalovostí tak i rychlostí a vypracoval si celou řadu příležitostí. Pro nás bylo štěstí, že jeho koncovka byla nedůrazná a naopak my jsme dokázali, navzdory opravdu slabému výkonu, využít slabší soupeřovi defenzívní hry. I z těchto důvodů by byla spravedlivější remíza. Z našeho týmu těžko někoho pochválit, jako tým jsme hráli podprůměrně a jen někteří jedinci odvedli svůj průměr.

Hajduk Lipník
Brabenec Jaroslav, trenér: Fotbal opravdu nemá logiku. Celý zápas jsme byli lepším týmem, vytvořili jsme si opět spoustu šancí, nastřelili dvakrát břevno, ale nemáme ani bod. Aby toho nebylo málo, zranil se nám brankář Jelínek, který už letos dohrál.



Sestavy


TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Pislcajk [-] (90. D. Tomek [-] ) , M. Bříza [-] , O. Dvořák [-] , J. Zejda [-] (46. R. Linhart [-] ) , R. Ježek [-] , D. Kašiár [-] (46. S. Jahoda [-] ) , J. Rambousek [-] , L. Lauš [-] , M. Pysk [-] , V. Smejkal [-]

Hajduk Lipník
L. Jelínek [-] (74. T. Kratochvíl [-] ) - V. Krotký [-] , T. Brabenec [-] , T. Kalay [-] , T. Pokorný [-] , J. Jonáš [-] , A. Rohony [-] , R. Fišer [-] , A. Kisela [-] , A. Matoušek [-] (46. P. Pokorný [-] ) , R. Šťáva [-]

ŽK: 13. M. Pysk , 89. O. Dvořák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MACEK Ivo - SYROVÝ Ondřej, HOLÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.