Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:00

5.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Čáslavice vezou z Horního Újezdu první výhru


Branky


0

Domácí tým bez svého nejlepšího střelce Radka Durdy nezvládl utkání 5. kola a daroval Čáslavicím první podzimní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté v první půli dvakrát udeřili

Páté kolo Okresního přeboru svedlo k přímému souboji a prvnímu derby hráče Horního Újezdu a týmu Čáslavic. Do zápasu lépe vstoupili hosté, kteří byli na míči daleko aktivnější, méně kazili. Jejich snaha byla korunována v 17. minutě, kdy se ujali vedení po zdařilém přímém kopu Jiřího Vaníčka z osmnácti metrů. Míč sice gólman Hradecký na zemi rukou zasáhl, ale ten nakonec zaplul za levou tyč -1:0. Hra se poté začala více přelévat, ale domácí nemohli najít svůj klid a rytmus. Hosté opět trestali a udeřili gólově v 36. minutě, kdy centrovaný míč do vápna se odrazil k zcela volnému Vojtěchu Lampířovi, který se z malého vápna nemýlil, a hosté vedli již 2:0. Do konce prvního poločasu se již nic zásadního nestalo.

Domácí ztrátu nevymazali

Do druhého poločasu šli domácí hráči s větší bojovností. Snažili se odčinit dvoubrankové manko. S větší aktivitou zjednodušenou hrou a přesnějšími přihrávkami přišly i náznaky šancí, které vyústili v samostatný únik domácího hráče Pavla Míči v 56. minutě, který gólmanovi hostí nedal šanci a dal kontaktní gól na 1:2. Hráči domácích byli v tu chvíli aktivnější a do stejné stoprocentní šance se dostal 63. Minutě opět stejný hráč, ale tentokrát gólmana hostí nepřekonal. Hosté udeřili z čistého nebe střelou Vojtěcha Lampíře v 78. minutě z pětatřiceti metrů, kdy míč zaplul za záda domácího gólmana Hradeckého potřetí a otupil aktivitu domácích -1:3. Nicméně se domácí dočkali ještě jedné stoprocentní šance v 84. minutě, kdy z velkého vápna a kopačky Radima Čudrnáka se nepodařilo gólmana hostí tváří v tvář překonat. Hosté tak zápas zvládli a dovedli do vítězného konce.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Horní Újezd
Špaček Petr, trenér: Hosté o svém vítězství rozhodli v první půli, kdy vstřelili dva góly a byli daleko aktivnější. Nám se sice podařilo zápas zdramatizovat snížením na rozdíl jediné trefy, ale hostům se podařil vstřelit ještě jeden parádní gól, kterým zaslouženě rozhodli. Nedokázali jsme navázat na výkon z minulého kola a absence tří hráčů základní sestavy byla znát. Soupeři blahopřeji.




Sestavy


TJ Sokol Horní Újezd
P. Hradecký [-] - M. Veselý [-] (67. R. Čudrnák [-] ) , J. Krčál [-] , P. Míča [-] , K. Kresa [-] , M. Ošmera [-] , J. Kučera [-] , L. Sláma [-] , M. Čermák [-] , M. Řezáč [-] , M. Veselý [-]

FK Čáslavice-Sádek
J. Kružík [-] - M. Obůrka [-] , M. Zikmund [-] - T. Rygl [-] (81. P. Bednář [-] ) , J. Vecheta [-] , P. Růžička [-] , A. Roupec [-] , P. Klika [-] - V. Lampíř [-] (88. J. Hanzal [-] ) , J. Vaníček [-] (71. J. Kopl [-] ) - M. Busta [-]

ŽK: 79. P. Míča - 79. T. Rygl , 90. J. Kopl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: HOLÝ Petr - KAŇKA Josef, KUBA Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.