1:5
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokytnice si odváží povinnou výhru


Branky


84. T. Vostal - 29. J. Syrový , 70. M. Prokeš , 73. M. Prokeš , 80. M. Prokeš , 87. J. Herbrych (p.)
0

Mohelno v zápase s Rokytnicí nedokázalo obrat o body druhý tým tabulky a stále se nachází v suterénu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se diváci dočkali jediné branky

 Mohelno přivítalo na svém hřišti Rokytnici, které patří zatím druhá nepostupová příčka za vedoucím Studencem. Rokytnice v minulém kole zachraňovala bod na domácím hřišti z Chlístovem až v samém závěru zápasu. Mohelno naopak potřetí zasebou prohrálo a propadlo se na samotný chvost tabulky. Utkání už od začátku zcela ovládali hosté a domácí hrozili jen z ojedinělých situací. Jak domácí tak i hosté se předháněli v neproměňování tutových šancí, jenže ve 29. minutě po hrubkách v domácí obraně prolomil Jan Syrový střeleckou smůlu hostů a otevřel skóre utkání - 0:1. Toto skóre vydrželo až do konce prvního poločasu.

Druhý poločas patřil Martinu Prokešovi

Ve druhém poločase začali domácí o mnohem lépe a hra se vyrovnala. Jenže pak začali domácí ztrácet míče ve středu hřiště a to vyústilo vsítění dalších dvou rychlých gólů Martina Prokeše na 0:3. Konec zápasu byl velmi emotivní, jak domácí tak i hosté viděli v druhém poločase celkem 6 žlutých karet! V poslední desetiminutovce padli celkem 3 góly, v 80. minutě se po pěkné kombinační hře prosadil Martin Prokeš a završil tak svůj hattrick -0:4. Zaslouženého gólu se dočkali také domácí kdy se po brejku prosadil  Tomáš Vostal -1:4. Skóre zápasu uzavřel jasnou penaltou po faulu domácího obránce Josef Herbrych - 1:5.



Ohlasy k zápasu


TJ Mohelno
Hort Karel, vedoucí: Dnes jsme velice zklamaní. Dnešní zápas bylo jedno velké utrpení. Naši hráči se po celý zápas ploužili po hřišti. Musíme ale tento zápas hodit za hlavu a připravit se do zbytku podzimu.

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
Herbrych Josef, vedoucí mužstva: Po celé utkání jsme měli převahu, ale kvůli nepřesnostem se nám dlouho nedařilo vsítit potřebný gól. Hosté měli v prvním poločase dvě příležitosti, kdy mohli srovnat skóre, ale podržel nás brankář. Druhý poločas už byl ale jednoznačně v naší režii a zaslouženě jsme vyhráli. Stínem utkání je velice tvrdá hra domácích, kteří dojížděli každý souboj. Po jednom z nich musel hřiště opustit kapitán Marian Vahiľa.



Sestavy


TJ Mohelno
M. Ležák [-] - P. Šanda [-] , P. Vaníček [-] , M. Kopeček [-] (39. P. Horký [-] ) , M. Kerndl [-] - F. Staněk [-] , P. Štěpán [-] , M. Foretník [-] , L. Drápela [-] (81. P. Šanda [-] ) - A. Mohelský [-] , T. Vostal [-] -

1. SK Rokytnice nad Rokytnou
L. Hobza [-] - J. Syrový [-] , O. Štefánek [-] , A. Štefánek [-] , O. Dalecký [-] (78. R. Sochna [-] ) , R. Ferkl [-] , M. Vahila [-] (77. M. Jičinský [-] ) , M. Prokeš [-] (86. J. Herbrych [-] ) , M. Štork [-] (46. D. Kašiár [-] ) , J. Hakl [-] (78. J. Bílek [-] ) , D. Jičínský [-]

ŽK: 22. P. Šanda , 35. M. Kopeček , 40. T. Vostal , 57. F. Staněk , 73. P. Vaníček , 78. L. Drápela , 89. P. Horký - 26. M. Prokeš , 37. M. Štork , 45. O. Štefánek , 55. J. Hakl , 89. J. Herbrych .
Hráči zápasu: P. Vaníček - M. Prokeš , M. Vahila , O. Štefánek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MITÁŠ Milan - PINTÉR Štefan, FŇUKAL Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.