EXPERT TIP - 11.kolo Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Expertem 11. kola se stává Lukáš Jelínek z Lipníku.




Lukáš Jelínek

S fotbalem jsem začínal v Lipníku když mi bylo deset a zakládali mladší žáci. Ve starších žácích jsem byl v Třebenicích a jeden rok v dorostu v Myslibořicích. Od šestnácti jsem byl v Lipníku v mužích, kde mi začal dávat šanci trenér pan Smíšek. Poté jsem měl ještě střídavé starty do dorostu v Třebenicích a Jaroměřicích. Tuto sezonu 16/17 jsem si ve 3. kole ve Starči vykloubil rameno. Bohužel to nebylo poprvé a na doporučení lékařů jsem skončil s aktivním hraním. U fotbalu ale zůstávám nadále. Před rokem jsem začal v Lipníku trénovat mládež a tuto sezónu mám starší přípravku. Mám trenérskou "C" licenci a párkrát jsem byl i na nějakém semináři. Naposledy jsem byl v Hradci Králové, kde přednášel Jaroslav Hřebík a Verner Lička. Trénovaní mě baví a chci se tomu věnovat i do budoucna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Rokytnice je pro mne společně se Studencem hlavním favoritem na postup. Ve středu zálohy hraje výborně Radek Ferkl a v útoku se velmi střelecky daří Mariánu Vahilovi. Rokytnice vyhraje na hřišti domácího Mohelna, které v minulém kole schytalo debakl 8:1 na hřišti Přibyslavic.

Tip experta: 0 14 - 72 - 14 %
Komentář experta:

Mírným favoritem jsou pro mne Přibyslavice, které jsou naladěni po vysoké výhře nad Mohelnem, ale na hřišti Čáslavic to budou mít těžké. Čáslavice budou určitě chtít odčinit prohru od nás. Myslím, že zápas skončí remízou.

Tip experta: 0 71 - 29 - 0 %
Komentář experta:

Studenec je hlavní favorit na postup a favoritem je i v tomto zápase. Doufám, že domácí mužstvo pořádně potrápíme a předvedeme výkon, za který se nebudeme muset stydět a při troše štěstí si odvezeme i bod. Navíc se nám na hřišti soupeře daří víc než doma.

Tip experta: 2 14 - 29 - 57 %
Komentář experta:

Na “hřiště“ do Újezda se jezdí pro body velmi těžko. Naposled se o tom přesvědčila Rokytnice (3:3). Stařeč má po slabším začátku formu. Stoupá v tabulce nahoru. V útoku má rychlého Marka Břízu, se kterým bude mít pomalejší obrana Újezda problém.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

V tomto zápase moc gólů nepadne a bude se hrát bojovný a vyrovnaný fotbal plný soubojů. Chlístov využije domácí prostředí a vyhraje.

Tip experta: 2 14 - 29 - 57 %
Komentář experta:

Domácí se od začátku soutěže trápí. Béčku Jemnicka se naopak od začátku soutěže daří a pohybuje se na vršku tabulky. Navíc bude chtít napravit domácí prohru z minulého kola se Studencem.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Blatnici se poslední tři zápasy nedařilo a určitě bude chtít ukončit sérii porážek na trápícím se týmů rezervy Okříšek. K dispozici už by měla mít útočníka Milana Sovu, který si v minulém kole odpykával karetní trest.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Rosťa Ježek 5
2. Marek Veselý 5
3. Lukáš Jelínek 4
4. Michal Vodička 3
5. Michal Granat 3
6. Jan Kolman 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.