1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:30

11.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlístovu k výhře stačil jeden gól


Branky


0

Zápas dvou týmů ze středu tabulky skončil nejhubenějším vedením domácích v poměru 1:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvnní půli branka nepadla

V dalším mistrovském utkání podzimní části soutěže na domácím hřišti přivítal Chlístov mužstvo z Výčap. Utkání začalo z obou stran opatrně. V první dvacetiminutovce se hrálo pouze mezi vápny, se zakončením na obou stranách ze střední vzdálenosti, kdy střely končily mimo branky. První střela mezi tyče přišla až v pětadvacáté minutě, kdy musel zakročit Belvončík. Na toto domácí odpověděli stejnou mincí a brankáře hostů vyzkoušel Brestovský, ale ani s touto střelou neměl golman hostí větší problémy. Poté přišla desetiminutovka hostů, kdy nejprve Belvončík zlikvidoval umístěnou střelu, kterou bravurním zákrokem vyrazil pouze na rohový kop. Za nedlouho poté již byl Belvončík překonán, ale střela skončila na tyči. K odraženému míč se dostal opět útočící hráč, který jej vracel zpět do domácí branky, ale ani toto se mu nepodařilo, protože v brance zastoupil Belvončíka Z.Nováček a míč z brankové čáry vykopl. Následně domácí přidali na obrátkách a hru ke konci prvního poločasu vyrovnali, ale vzhledem k tomu, že jsme ani domácí nedokázali proměnit vypracované šance, šlo se do kabin za bezbrankového skóre.

Miroslav Svoboda rozhodl o výhře domácích

Do druhého poločasu šli domácí s tím, že chcou na domácím hřišti konečně bodovat naplno. K tomuto přistoupili zodpovědně a začali více bojovat. Byli z počátku aktivnější a vypracovali si několik slibných brankových příležitostí, které však neproměnili. Diváci se branky dočkali až v jednašedesáté minutě, kdy dostal přihrávku Miroslav Svoboda, tuto si za hranicí velkého vápna zpracoval, uvolnil se přes obránce a kolem golmana jej poslal do sítě. Chlístovským barvám tak zajistil vedení. Od této chvíle se zase obraz hry otočil. Hosté začali být aktivnější ve snaze vyrovnat a ze strany domácích se dostávali do šancí pouze z brejků. V poslední desetiminutovce domácí jednobrankové vítěství ubránili svým nasazením, bojovností, bezchybnou hrou v obraně a jistými zákroky Belvončíka.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Chlístov
Špaček Milan, trenér: V utkání jsme nepředvedli oku lahodící kopanou, ale tři body jsme vlastně vydřeli. Z tohoto hlediska je tedy zisk tří bodů pro naše mužstvo cennou záležitostí. Je třeba pochválit mužstvo jako celek a hlavně vyzdvihnout nejlepšího hráče na hřišti Jardu Belvončíka, který udržel čisté konto.

Sokol Výčapy
Král Martin, vedoucí: Takovýhle zápas by se měl vyhrát. V první půli jsme měli 4 vyložené šance, ze kterých se nám však skórovat nepodařilo. Soupeř nám pak ve druhé půli dal školení z produktivity, když v podstatě z první nenápadné šance ihned skoroval.



Sestavy


SK Slavia Chlístov
J. Belvončík [-] - M. Kuchařík [-] , J. Pokorný [-] , D. Brestovský [-] (75. Z. Šaman [-] ) , L. Hrbáček [-] - Z. Nováček [-] , M. Rygl [-] , J. Uhlíř [-] , T. Kuchařík [-] - L. Rygl [-] , M. Svoboda [-] (87. M. Granát [-] ) -

Sokol Výčapy
L. Krátký [-] - M. Semerád [-] (46. L. Kašpárek [-] ) , O. Pánek [-] , L. Jeleček [-] , M. Semerád [-] (72. L. Loucký [-] ) , T. Pecka [-] , R. Kafka [-] , J. Jeleček [-] , R. Macek [-] (46. D. Matoušek [-] ) , T. Matoušek [-] , J. Dolák [-]

Hráči zápasu: J. Belvončík , M. Svoboda - L. Jeleček , O. Pánek .
Počet diváků: 102. Rozhodčí: NAVRKAL Ivo - HOLÍK David, VÉVODA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.