3:2p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

2.kolo, Zlínský | Zlín | IV. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Smolina otočila zápas s Dobrkovicemi a vyhrála jej na penalty


Branky


0

Smolina se utkala s Dobrkovicemi, které pro ně byly velkou neznámou, utkání se nakonec hrálo v Dobrkovicích. Smolina v úvodním kole potrápila nedaleký Mirošov a věřila si i na Dobrkovice. Ty měly v prvním kole volno a tak mohly po očku sledovat své soupeře. Samotné utkání přineslo čtyři branky, Dobrkovice vedli po půli již o dvě branky, hostující hráči to nezabalili a dokázali vyrovnat a dovézt utkání do penaltové rozstřelu. V něm byli nakonec úspěšnější a berou z utkání dokonce bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vedli po půli již o dvě branky

V sobotním slunečném hodovém odpoledni se před výbornou návštěvou v Dobrkovicích představila Smolina. Začátek utkání byl vyrovnaný,bez větších šancí. Domácí udeřili z rohového kopu, kdy obrana Smoliny hodně zaspala. Autorem úvodní branky byl Fuglík a Dobrokovice po dvaceti minutách hry vedli 1:0. Na druhý gól se nečekalo dlouho, když stoper hostů nastřelil na půlce útočníka Dobrkovic a ten společně se spoluhráči zakončil brejk gólem na 2:0. Branku Dobrkovic vstřelil Bartončík. Hosté ještě mohli Vaculínem snížit, ale ten svou šanci nevyužil. Fotbalisté Smoliny na malém hřišti v Dobrkovicích prohrávali souboje, dávali nepřesné přihrávky a dostali dva goly, které byly po seriích chyb v jejich obraně. Do kabin tak odcházel mnohem spokojenější domácí tým, které dal dvě branky a pomalu už si myslel, že má tři body v kapse. Hosté v první půli toho moc nepředvedli a možná byli ještě na cestě, navíc proti nim stál kvalitní protivník. V kabině Smoliny se proto očekávala poločasová bouře...

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

Druhou půlku začala lépe Smolina,ale první šanci měli domácí,nedali a hosté měli stále možnost s utkáním něco udělat. Hostující záloha a útok si začal vytvářet šance,ale snížit se podařilo až aktivnímu Bosákovi, který zakroutil míč přímo z rohu do branky. Smolina se dále tlačila dopředu a z dalšího rohu se prosadil Vaculín.Domácí mohli jít opět do vedení,ale jejich gólovou střelu zblokoval obránce Smoliny na roh. Vyhrát mohli i hosté,ale v posledním okamžiku zápasu neproměnil 100% šanci dobře hrající Kováč. Šlo se tedy do penalt a z 10 střelců neproměnil jen jeden hráč Dobrkovic a Smolina si připsala druhý bod. Od Dobrkovic jsme nevěděli,co čekat,tak nám chvíli trvalo než jsme se dostali do zápasu. Na jejich malém hřišti jsme prohrávali souboje,dávali nepřesné přihrávky a dostali dva goly, které byly po seriích chyb v naší obraně. Chtěli jsme s tím ještě něco udělat a ve druhém poločase se to povedlo. Záloha získavala míče a Bosák s Vaculínem se dostávali do zakončení nebo vytvářeli šance pro jiné. Vyrovnali jsme a měli ještě pár zakončení a nedotažených akcí. V penaltách jsme proměnili všech 5 penalt, takže pochvala pro střelce i golmana Krahulce, který jednu chytil, hodnotí duel Jiří Sucháček ze Smoliny. 

Tým ze Smoliny získal v penaltovém rozstřelu bod navíc

Smolina dokonala obrat v zápase a vyhrála na penalty těsně 3:2



Ohlasy k zápasu


TJ Smolina
Jiří Sucháček, hráč: Nám se podařilo zápas otočit, od Dobrkovic jsme nevěděli, co čekat, tak nám chvíli trvalo, než jsme se dostali do zápasu. Víme, kde děláme chyby, co potřeba zlepšit, tak snad se nám to podaří a nebudem muset pokaždé dohánět ztrátu. Dobrkovice jsou však dobrým a fotbalovým týmem, takže jejich výhry určitě brzy přijdou.

Dobrkovice
David Juřík, hráč:



Sestavy


TJ Smolina
J. Krahulec [-] - K. Bednář [-] , V. Fusek [-] , L. Bosák [-] , M. Vaculín [-] , J. Sucháček [-] , A. Ročák [-] (76. T. Sucháček [-] ) , M. Pykal [-] (70. J. Kolaja [-] ) , J. Liška [-] , M. Kováč [-] , J. Barcuch [-]

Dobrkovice
D. Kašný [-] - J. Špalek [-] , D. Kašný [-] , T. Minařík [-] , R. Fuglík [-] (71. P. Gabryš [-] ) , O. Bartončík [-] , K. Dědek [-] , L. Lysoněk [-] (80. D. Juřík [-] ) , M. Žůrek [-] (61. J. Kobylík [-] ) , D. Fuglík [-] , D. Jahoda [-] (55. R. Ochodnický [-] )

ŽK: 43. M. Vaculín , 77. J. Kolaja .
Hráči zápasu: L. Bosák , M. Vaculín - O. Bartončík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: MĚRKA Stanislav - MUDRÁK ING. Miroslav (N), FUSEK Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.