Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2017 16:30

21.kolo, Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Kamenice nad Lipou si v Jiřicích s chutí zastřílela


0

Zcela přesvědčivého vítězství dosáhla v dalším kole Poutník ligy rezerva kamenického Slovanu. Ta na hřišti v Jiřicích opanovala zejména druhý poločas, ve kterém domácímu týmu nastřílela čtyři góly. Pro Jiřice to je další nepříjemná ztráta, když v boji o zachování soutěže začínají již povážlivě zaostávat za dalšími sestupem ohroženými týmy. Kameničtí naopak zbytek soutěže mohou odehrát s klidem na kopačkách, neboť se nyní nacházejí v klidném středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiřičtí se ujali vedení Petrem Příhodou, hosté však do přestávky vývoj zápasu otočili

Od úvodní minuty Kamenice zatlačila domácí Jiřice. Kamenice měla několik šancí, které ale brankou neskončily. Na druhé straně v patnácté minutě nastřelil domácí hráč břevno. Ve dvacáté minutě byl faulem zastaven domácí hráč a následující pokutový kop proměnil v pohodě domácí kapitán Příhoda. Hosty na chvilku tato branka utlumila. Ale o devět minut později se již hosté radovali, když se po úniku prosadil Zdeněk. Do vedení se dostala rezerva Kamenice deset minut před koncem poločasu, kdy se ze střední vzdálenosti prosadil tvrdou ranou k tyči Vávra.

Druhá půle v kamenické režii

Nástup do druhého poločasu prakticky rozhodl o osudu zápasu. Nejprve přetlačil v souboji Patrik Macháček dva domácí hráče a dokázal nakonec míč dostat do brány. O tři minuty později se prosadil svojí druhou brankou v zápase dobře hrající Patrik Zdeněk. A prakticky vzápětí se střelou pod břevno prosadil také Jiří Houser. I nadále se dostávali hosté do šancí, především agilní Zdeněk se činil ve snaze dát další branku. V obranné fázi trochu Kamenice polevila, takže i domácí se občas dostali k nějaké možnosti. Branky se ale nakonec dočkali diváci až minutu před koncem, kdy se parádní trefou do rohu brány prosadil hostující Šiška. 



Ohlasy k zápasu



TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
Patrik Macháček - hráč: Dneska jsme odehráli dobré utkání. Dostávali jsme se do dostatečného počtu šancí. Máme problémy s proměňováním šancí. Dneska nám to tam ale konečně začalo padat. Bylo by dobré na to navázat i v příštím zápase doma s Obrataní.



Sestavy


SK Jiřice
R. Zabloudil [-] - J. Dvořák [-] , P. Příhoda [-] , D. Čepl [-] , P. Tůma [-] , R. Šimůnek [-] (60. L. Nesporý [-] ) , J. Jůzl [-] , F. Jiřík [-] , J. Vincenc [-] , M. Trnka [-] , R. Čepl [-]

TJ Slovan Kamenice nad Lipou B
D. Macháček [-] - J. Strašík [-] , A. Schober [-] , J. Pfaur [-] , L. Hadač [-] - O. Šuranský [-] (75. D. Růžička [-] ) , J. Ira [-] , P. Macháček [-] , J. Vávra [-] (63. J. Houser [-] ) - P. Zdeněk [-] , J. Houser [-] (75. P. Šiška [-] )

ŽK: 87. J. Jůzl .
Hráči zápasu: P. Zdeněk .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠENIGL Jiří - SADSKÝ Stanislav (N), FILÍPEK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.