2:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

2.kolo, Vysočina | Třebíč | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B zvládly i venkovní zápas


Branky


0

 Dobrý vstup do sezóny se podařil rezervnímu týmu Okříšek, které zvládly i svůj druhý zápas sezóny

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se po první půli ujali vedení

V sobotním dopoledním čase přivítaly Čáslavice na svém hřišti Okříšky B, které svůj úvodní zápas zvládly proti dalšímu nováčkovi soutěže z Mohelna domácí výhrou 2:1. Čáslavice svou premiéru zvládly taky slušně, když si přivezly bod ze hřiště Stařeče. První poločas začali domácí lépe, ale branky začali střílet pouze hosté. Ve 12. minutě poslal hosty do vedení Jaromír Ježek -0:1. Domácí se sice pokoušeli o vyrovnání, ale byli to opět hosté, kteří šli ve 22. minutě do dvougólového trháku. Autorem branky na 0:2 byl Patrik Netolička. Domácí tým musel být tímto stavem frustrovaný a do konce poločasu se jim brankáře Ferdana překonat nepodařilo, a tak domácí hráči odcházeli do kabin velice rozčarováni.

V závěru utkání domácí stahovali, ale vyrovnat se jim nepodařilo

Také ve druhém poločase se očekával nápor domácích, bohužel pro ně žádný nepřicházel. Hra se totiž pomalu vyrovnávala a čas pro domácí neúprosně plynul. Navíc přišel další úder v podobě vstřelené branky. O tu se postaral v 78. minutě svou druhou brankou v zápase Jaromír Ježek -0:3. Mohlo se tak zdát, že je již naprosto rozhodnuto, ale domácím se přeci jen podařilo ještě zdramatizovat závěr zápasu. Nejprve se trefil v 86. minutě krásně z přímého kopu Michal Obůrka -1:3. A hned o minutu později to bylo již pouze o jeden gól, když se domácí Vecheta prodral do pokutového území hostí a nahrávkou pod sebe našel zcela volného Petra Kliku, který do prázdné branky snížil na 2:3. Bohužel pro domácí se již ve zbytku utkání skóre neměnilo, a tak si Okříšky vezou všechny tři body domů.



Ohlasy k zápasu


FK Čáslavice-Sádek
Dítě Lubomír, trenér: Pro nás to byla velice zbytečná porážka. V prvním poločase jsme hráli my, ale bohužel góly dávaly Okříšky. Druhá půle již byla z naší strany horší. Chybí nám klid v zakončení a ani náš brankář nás moc nepodržel. Okříšky nebyly rozhodně lepším týmem.

SK Huhtamaki Okříšky B
Dokulil Jan: Ke svému prvnímu zápasu v dresu Okříšek nastoupil dlouholetý trenér mládeže OkřÍšek Dušan Koreš a na kraji zálohy zahrál dobře.Ve druhé půli jsme si vytvořili řadu vyložených šancí,ale využít se nám podařila jen jedna J,Ježkem,Neukázněností Lukáše Rampíra se poslední minuty zapasu promenili v drama .Domáci dvěmi brankami v posledních 3 minutach zápasu sahali po remize,ale gól nedali tak jsme zasloužene vyhráli.



Sestavy


FK Čáslavice-Sádek
M. Hobza [-] - M. Busta [-] , M. Zikmund [-] , M. Obůrka [-] , J. Hanzal [-] - P. Růžička [-] , P. Klika [-] , A. Roupec [-] , M. Klika [-] , T. Rygl [-] (76. J. Vecheta [-] ) - P. Bednář [-] (71. J. Vaníček [-] ) -

SK Huhtamaki Okříšky B
M. Ferdan [-] - Z. Ryšavý [-] , R. Dokulil [-] , K. Vostal [-] (90. R. Salát [-] ) , L. Rampír [-] , M. Večeřa [-] (81. O. Syrový [-] ) , P. Netolička [-] , F. Rampír [-] , M. Kšír [-] (26. D. Koreš [-] ) , J. Jůza [-] , J. Ježek [-]

ŽK: 84. M. Zikmund - 15. L. Rampír .
Hráči zápasu: M. Busta - J. Ježek , F. Rampír , P. Netolička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FŇUKAL Lubomír - HOLÝ Petr, JÁN Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.