1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 10:15

1.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lokomotiva doma podlehla Velešínu


0

Zdá se, že fotbalisté Velešína hned v prnvním kole nového ročníku navázali na úspěšnou loňskou sezónu, když si ze hřiště českobudějovické Lokomotivy odvezli všechny body.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení na straně hostů...

Lepší vstup do utkání zaznamenali hostující fotbalisté z Velešína, ale v úvodních minutách se ani jeden z týmů do výraznější brankové příležitosti nedostal. To však již neplatilo v minutě čtrnácté, když hostující Rozkošný vybojoval míč na polovině hřiště, obešel dva bránící protihráče a ze vzdálenosti zhruba třiceti metrů poslal svou levačkou míč nechytatelně k tyči, 0:1. Domácí se však z obdržené branky rychle vzpamatovali a v 16. minutě již bylo skóre znovu vyrovnané. Lokomotiva dostala po faulu na Choutku výhodu standardní situace, na následný centr si naběhl nikým nehlídaný Choutka a bylo vyrovnáno, 1:1. V dalším průběhu prvního poločasu měli stále o něco více ze hry hosté, ale jejich převahu se jim nedařilo přetavit v nějaké vážnější šance. Těsně před koncem první půle se však fotbalisté Velešína radovali podruhé. Ve 43. minutě se vybídl svým nepovedeným výkopem domácí brankář ke skórování Hrma, ten šancí nepohrdl a poslal míč do sítě, 1:2.

Gólová pojistka

I ve druhém poločase hra plynula podle stejného scénáře jako v dějství prvním. Navíc hosté přidali brzy po jeho začátku pojistku v podobě třetího gólů. Ten padl ve 49. minutě po rychlé kombinační akci do otevřené domácí obrany a na svědomí ho měl opět Rozkošný, 1:3. Po této brance se domácí trenér rozhodl pro impuls v podobě střídání a do hry postupně poslal čtyři nové hráče, z nichž tři patří věkem ještě stále do dorostenecké kategorie. Nutno však podotknout, že mladíci hru domácích celkem oživili, výsledkem čehož Lokomotiva svého soupeře dostala pod tlak a vypracovala si i několik dobrých brankových příležitostí ke snížení. Domácí však trápila koncovka a všechny šance zůstaly k jejich smůle nevyužity.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Tomáš Choutka (hráč): Do prvního poločasu vstoupili aktivněji hosté a dostali se do vedení. My jsme však velmi rychle dokázali vyrovnat. V průběhu prvního poločasu měli hosté mírnou převahu a v samotném závěru šli znovu do vedení. Na začátku druhé půle odskočil Velešín na rozdíl dvou branek. My jsme prostřídali a na hřiště se dostali mladící, kteří hru velmi oživili, a ve zbývajících minutách druhého poločasu se obraz hry naprosto změnil a na hřišti existovalo již víceméně pouze mužstvo Lokomotivy. Vypracovali jsme si asi pět gólových příležitostí, ale z jara jsme si nejspíše přenesli do úvodu podzimu střeleckou impotenci a všechny tyto šance přišly na zmar.




Počet diváků: 60. Rozhodčí: Čmucha Karel - WEIDENTHALEROVÁ Hana, VOTAVA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.