0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediná trefa rozhodla utkání Roudného s Hrdějovicemi


Branky


0

Rezerva Roudného o uplynulém víkendu přivítala na svém hřišti Hrdějovice, které dozajisté chtěly potvrdit tři body z předešlého utkání, což se jim nakonec také podařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kukačka poslal hosty do vedení

Roudné se ve většině zápasů snaží prezentovat kombinační hrou, což platilo i o jejich domácím utkání s Hrdějovicemi. Již v první pětačtyřicetiminutovce měli míč na svých kopačkách častěji domácí, kteří si tak vytvořili i územní převahu, kterou se jim však nedařilo přetavit v gól.

 

Naproti tomu hrdějovičtí zkušeně vyčkávali a bořili ofenzivní snahy svého soupeře a ve 30. minutě to byli nakonec oni, kdo se ujal jednobrankového vedení, když poslal míč do sítě za záda roudenského brankáře Hřebejka hostující špílmachr Kukačka, 0:1.

 

Ve zbývajících minutách prvního poločasu se obraz hry nijak výrazně nezměnil, ale domácím se vyrovnat nepodařilo. Do šatny tak odcházeli o poločasové přestávce spokojenější hosté, kteří měli na své straně těsné vedení.

Další gólová oslava se již nekonala

I druhé dějství se odehrávalo podle podobného scénáře jako poločas první. Jistá herní převaha byla stále na straně domácích, kteří se snažili smazat nepříznivé manko ve skóre, ale hosté jim to komplikovali pozornou obranou, díky níž drželi své jednobrankové vedení.

 

To nakonec uhájili i po celý druhý poločas a po závěrečném hvizdu hlavního arbitra zápasu se tak mohli radovat z dalšího vítězství a tříbodového zisku. Uvidíme, jak si oba týmy povedou v nadcházejícím kole, kdy Roudné přivítá opět na domácím hřišti nebezpečnou českobudějovickou Slavii a Hrdějovice se na domácí půdě utkají s nevyzpytatelným Velšínem.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Zápas se mi nehodnotí dobře, protože se nám vůbec nepovedl. Nenavázali jsme na solidní hru z Hradce a nepotvrdili jsme tři body. Co je na tom, že máme většinou míč na kopačkách a územní převahu, kterou nedokážeme proměnit v gól. Hostům stačilo jednou trefit bránu a odváží si tři body. Bohužel hráči, kteří by měli mužstvo táhnout, zklamali a zápas se jim nepovedl. Musíme se rychle vzpamatovat a něco uhrát v dalších zápasech, i když teď máme Slavii, což bude velmi těžký soupeř.




Sestavy


TJ Malše Roudné B
T. Hřebejk [-] - M. Bartoš [-] , D. Růžička [-] , D. Samek [-] , F. Vávra [-] (46. M. Svobodný [-] ) , J. Stegbauer [-] (74. M. Lerch [-] ) , J. Vopelka [-] , F. Řehák [-] , J. Vogl [-] , V. Vacek [-] , M. Strapáč [-]

TJ Slavoj Hrdějovice
R. Spěvák [-] - J. Jordán [-] , P. Pimienta [-] , M. Mrkos [-] (85. M. Ridvan [-] ) , J. Pimpara [-] , J. Suchan [-] (90. Z. Filípek [-] ) , P. Kukačka [-] , Q. Le [-] , M. Kotlas [-] , T. Kasper [-] , J. Fajtl [-]

ŽK: 5. P. Pimienta , 13. J. Fajtl , 49. J. Suchan , 90. M. Ridvan .
Hráči zápasu: P. Kukačka .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tauber Lukáš - KOMZÁK Zdeněk, KOCINA Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.