Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zmrtvýchvstání v podání Slavie


0

O tom, že fotbal se hraje až do konce, se o uplynulém víkendu na vlastní kůži přesvědčili fotbalisté roudenské rezervy, kteří neuhlídali své tříbrankové vedení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle jasně pro domácí

Domácí na svého soupeře doslova vlétli a po třech porážkách v řadě bylo jasné, že tentokrát by rádi bodovali naplno. Od prvních minut si Roudné vytvořilo herní převahu a hosté se na hřišti spíše hledali. Důsledkem toho byl brzký vedoucí gól domácích, o který se hlavou po rohovém kopu postaral ve 4. minutě Kubeš, 1:0.

 

Po této brance byli hosté ještě více opaření a zanedlouho museli lovit míč ze své sítě podruhé, když v 19. minutě prosadil opět hlavou po centru z pravé strany Růžička, 2:0.

 

Slávisty držel nad vodou svými zákroky gólman Wolf, ale ani on nestačil na druhou branku Růžičky, který přidal ve 44. minutě po pěkné kombinaci před velkým vápnem gól do šatny, 3:0. Hosté byli určitě rádi, že hlavní sudí odpískal konec prvního poločasu, který pro ně byl doslova hororový.

Slavia ukázala morální sílu

V úvodu druhého dějství se nejprve ještě domácí dostali do dvou slibných šancí, které však zlikvidoval pozorný Wolf. Následně se hosté konečně probrali a začali hrát svou hru.

 

V 68. minutě přispěchal z pravé strany agilní Vranovský s centrem do vápna, který poslal parádním obloučkem za záda bezmocného domácího brankáře Šťastný, 3:1. Následovala zhruba dvacetiminutovka bez gólu a vše nasvědčovalo tomu, že domácí si své vedení pohlídají.

 

Přišla však 84. minuta, ve které Mareš oslovil z levé strany střídajícího dorostence Dvořáčka, ten se zkušeně zbavil dotírajícího obránce a pohotově zakončil, 3:2. Drama bylo na světě. Otřesení domácí se nedokázali z druhé branky včas vzpamatovat, v 88. minutě nastřelil hostující Wegenkittl po povedeném centru Vranovského břevno, k míči se jako první dostal střídající Hejna a se zakončením do prázdné brány neměl problém, 3:3. Hosté nakonec nebyli daleko od dokonalého zvratu, ale hlavička Bohůnka v samotném závěru směrovala mimo tři tyče.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jan Rezek (trenér): Takových zápasů se za kariéru moc neodehraje a neuskuteční, ale je to ukázka toho, jak umí být fotbal krásný, anebo krutý, záleží na tom, jakou v tom hrajete roli. My jsme odehráli 70. minut jako z partesu a v klidu mohu říct, že hosté nám nestačili. Rozdíl mohl být daleko větší, než 3:0. Bohužel jsme nastavené tempo neudrželi a polevili jsme i v koncentraci, čehož hosté výborně dokázali využít a vstřelili nám první gól, který nám svázal nohy ještě víc, soupeř vycítil šanci a šel za vyrovnáním, což se mu nakonec šťastně podařilo. Logicky je pro nás bod dle průběhu málo, ale divákům se muselo utkání líbit.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Doslova mizerný poločas jsme odehráli na půdě sousedního Roudného a tříbrankové manko bylo ještě milosrdné. Je cenné, že jsme se dokázali zvednout a nakonec zremizovat už málem ztracený zápas. Mimořádné výkony předvedli naši dorostenci, to je hodně pozitivní.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
L. Koranda [-] - M. Štěpánek [-] (57. D. Samek [-] ) , P. Kössl [-] , M. Bartoš [-] , D. Růžička [-] (82. A. Trejbal [-] ) , M. Strapáč [-] , M. Lerch [-] , J. Stegbauer [-] , S. Kubeš [-] (46. F. Řehák [-] ) , J. Vogl [-] , F. Vávra [-] (46. M. Svobodný [-] )

SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - J. Vranovský [-] , T. Vršitý [-] , M. Bohůnek [-] , O. Wegenkittl [-] , T. Dvořák [-] , P. Mizera [-] , D. Šťastný [-] (70. K. Dvořáček [-] ) , J. Korbel [-] (57. J. Hejna [-] ) , P. Kindermann [-] (46. D. Mareš [-] ) , M. Dychtl [-] (33. J. Kohout [-] )

ŽK: 32. S. Kubeš , 35. M. Lerch , 42. P. Kössl - 11. T. Dvořák .
Hráči zápasu: D. Růžička - J. Vranovský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jarolím Jiří - FORMÁNEK Luboš, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.