1:2
(0:1)
19. O. Wegenkittl (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budějovické derby ovládla Lokomotiva!


Branky


69. P. Kindermann - 19. O. Wegenkittl (vl.)
0

Souboj dvou rivalů s jihočeské metropole byl na programu osmého kola. Jako favorit do utkání bezesporu vstupovali domácí, konečný výsledek však mnohé jistě překvapil…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Hned ve 3. minutě se do první slibné šance dostali domácí, když si kolmici za obranu přebral Kindermann, postupoval ze strany na bránu hostí, na zádech však měl obránce, který mu nakonec znemožnil přesnější koncovku a míč tak putoval vedle brány.

 

V 18. minutě zahrozili domácí znovu. Šťastný našel z přímého kopu hlavu Bohůnka, který však ve velké šanci nedokázal míč usměrnit mezi tři tyče. Hned poté se domácí dopustili faulu na polovině hřiště a bohužel pro ně centr do vápna nešťastně hlavou poslal do vlastní sítě Wegenkittl, 0:1.

 

O několik minut později dostali hosté opět výhodu standardní situace, která skončila rovněž v bráně, ale gól nebyl uznán pro ofsajd. Domácí mohli vyrovnat po akci z levé strany, kde se uvolnil Dychtl, následoval centr a hlavička Wejskraba, která však postrádala potřebnou razanci. 

Domácí dokázali pouze snížit

Hned v úvodu druhé půle se domácí po dobré kombinační akci dostali do šance, na jejímž konci byl Wejskrab, který pálil z první, ale mířil vedle.

 

Ve 49. minutě bylo s domácími podruhé zle, když po rychlém autovém vhazování vybojovali hosté rohový kop, ten zahráli na vzdálenější tyč, kde byli ve výskoku hned dva hráči Lokomotivy, první poslal hlavou míč prudce k zemi, na což stačil zareagovat pozorný brankář Wolf, ale k dorážce se dostal jako první Malý a proměnil, 0:2.

 

Po druhé brance provedli domácí několik změn v sestavě a dostali svého soupeře pod tlak. V 69. minutě se míče ujal Strobl, poslal průnikovou přihrávku na Wejskraba, ten se s míčem u nohy dostal až do vápna, posunul míč na Kindermanna, který snížil na 1:2. V 73. minutě se musel po červené kartě předčasně poroučet pod sprchy hráč hostí Jánošík a domácí tedy dohrávali zápas v početní převaze.

 

Ve zbývajících minutách se hrálo především na polovině Lokomotivy, která však hrozila rychlými brejky. Hosté si již však i přes oslabení dokázali své vedení pohlídat.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Roli favorita jsme nezvládli, nedokázali jsme si poradit s dobře hrající defenzívou Lokády, ke které přidala i velké nasazení. Měli jsme jen tři šance, což je slabá ofenzivní vizitka daná nedobrou mezihrou. Hosté ze hry neměli sice nic, ale využili dobře zahrané standardky a odvezli si všechny body.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - O. Wegenkittl [-] , D. Šťastný [-] (46. O. Kindermann [-] ) , P. Kindermann [-] , T. Dvořák [-] (59. D. Mareš [-] ) , M. Dychtl [-] (46. D. Strobl [-] ) , T. Wejskrab [-] , F. Pauch [-] (59. J. Korbel [-] ) , T. Vršitý [-] , M. Bohůnek [-] , P. Mizera [-] (80. J. Hejna [-] )


Počet diváků: 110. Rozhodčí: Brych Jiří - MRÁZ Roman, PÁNEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.