3:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V souboji dvou Lokomotiv vykolejila ta českobudějovická


Branky


0

Dva týmy nesoucí ve svém názvu označení Lokomotiva svedlo proti sobě uplynulé kolo. Více přikládali pod kotel domácí a i díky tomu si na své konto připsali další tři body…

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na těžkém povrchu šli do vedení domácí

Podzimní počasí z posledních dnů již fotbalu příliš nepřeje, a to především z hlediska terénů, na kterých se hraje. To platilo i pro utkání Veselí nad Lužnicí, které tentokrát na svém pažitu přivítalo českobudějovickou Lokomotivu. První půlhodina hry byla spíše oťukávací, kdy oba týmy testovaly sílu a schopnosti svého soupeře.

 

Ve 28. minutě se však domácí ujali vedení zásluhou Jindřicha Lukáše, který tak otevřel skóre zápasu, 1:0. Ve zbývající čtvrthodině hry se domácí podařilo své vedení ještě navýšit, když se ve 39. minutě na střeleckou listinu zapsal Daněk, 2:0. Hosté již ve zbytku první pětačtyřicetiminutovky gólově zareagovat nedokázali a do šaten si tak odnášeli nepříznivé dvougólové manko.

Frejlach pojistil Veselí tři body

Hosté z Českých Budějovic nehodlali házet flintu do žita a do druhého poločasu nastoupili s odhodláním se stavem zápasu něco udělat. To se jim také začalo dařit, když svého soupeře dostali pod tlak a vypracovali si územní herní převahu, která vedla k pokutovému kopu v jejich prospěch. Ten však, bohužel pro hosty, dokázal úspěšně zlikvidovat domácí gólman Hejl, který během druhého poločas dobře zakročil i proti několika standardním situacím a rohovým kopům, z nichž byli hosté nebezpeční.

 

Neproměněná penalta nejspíše definitivně rozhodla o osudu zápasu a vítězství domácích navíc ihned pojistil v 58. minutě třetí brankou Frejlach, 3:0. Hostům se již ve zbytku druhého poločasu nepodařilo ani snížit a domů se tak vraceli bez bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
Petr Koktavý (hráč): Utkání z naší strany určitě nebylo optimální, díky povrchu ani nepřineslo moc fotbalové krásy. Důležité je ale vítězství, pro které se nám po gólech Jindry Lukáše, Petra Daňka a Tomáše Frejlacha podařilo doma úspěšně dojít. Důležitý moment utkání byla penalta, kterou hosté měli možnost korigovat utkání za stavu 2:0, kdy nás herně přehrávali. Naštěstí nás ale podržel skvělý Kuba Hejl, který je pro náš tým velkou oporou od začátku sezóny a z velké části stojí za tím, jak málo gólů dostáváme. Teď má na kontě tři čistá konta v řadě z celkových pěti v této sezóně, což hovoří o jeho vynikající formě. Dnes nás držel především ve druhém poločase, kdy hosté hrozili zejména z rohů a přímých kopů, vše dokázal ale zlikvidovat. Důležité a vybojované tři body pro náš tým.




Sestavy


TJ Lokomotiva Veselí nad Lužnicí
J. Hejl [-] - P. Daněk [-] , T. Frejlach [-] (62. D. Klestil [-] ) , P. Hájek [-] , P. Kolář [-] , J. Lukáš [-] , D. Doležal [-] , D. Karták [-] , M. Šachl [-] , P. Koktavý [-] , M. Čížek [-]


ŽK: 54. P. Koktavý , 70. J. Hejl .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Crkva Robert - KOMZÁK Zdeněk, PÍSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.