0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:00

11.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavie si odvezla ze Včelnice bod


Branky


0

V Nové Včelnici byl v sobotu k vidění velmi kvalitní fotbal, ve kterém oba týmy naběhaly spousty kilometrů a svedly nesčetně soubojů o každý míč.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách zůstaly nevyužity

Hostům v úvodu prvního poločasu chvilku trvalo, než se přizpůsobili tempu a především velikosti velmi dobře připraveného včelnického hřiště. V první dvacetiminutovce měli tedy domácí malinko navrch a vypracovali si tři dobře vyhlížející šance po rychlých průnikových akcích do vápna svého soupeře. Z toho dvakrát výborně zasáhl pozorný brankář Wolf a jednou mířilo zakončení domácích těsně vedle.

 

Následně hosté hru vyrovnali a hned to bylo také znát. Po Stroblově průniku dostala Slavie výhodu přímého kopu, ze kterého nasměroval Slípka míč přesně do šibenice, ale i brankář domácích prokázal své kvality a míč vytěsnil na roh. Následně měl asi největší šanci hostů na kopačkách Wejskrab, který se dokázal uvolnit kolem obránce, zakončoval levačkou, ale i jeho pokus byl nakonec zblokován na roh. I domácí mohli jít do vedení po svých dvou průnicích do vápna, ale jeden stačila včas zmařit hostující obrana a druhému se do cesty opět postavil gólman Wolf.

 

Slavie mohla rozhodnout v samotném závěru

Hned v úvodu druhé půle spadl hostům kámen ze srdce, když se dopustili zbytečné ztráty míče na útočné polovině hřiště, čehož domácí využili k okamžitému protiútoku, který zakončili prudkou střelou zhruba ze vzdálenosti dvaceti metrů směřující na vzdálenější tyč, ale Slavii opět zachránil Wolf, jenž předvedl parádní zákrok.

 

V průběhu druhého dějství postupně přebrali iniciativu na své kopačky spíše hosté, kteří začali být mnohem nebezpečnější směrem dopředu. Ve velké šanci se po standardní situaci ocitl Bohůnek, ale hlavou zamířil vedle. Poté slávisté předvedli pěknou a rychlou kombinační akci, kterou zakončil tvrdým projektilem do boční spojnice Kindermann. Následně se do gólové šance dostali domácí, a to po odraženém míči v pokutovém území hostí, ale zakončujícímu hráči míč ideálně nesedl a skončil mimo bránu.

 

V závěru zápasu provedl trenér hostí pár změn v sestavě, a právě střídající hráči mohli rozhodnout. Nejprve Korbel prodlužoval přihrávku na nabíhajícího Kindermanna, který se dostal do samostatného úniku na domácího brankáře, ale šajtlí nezamířil mezi tři tyče.

 

Zhruba minutu před závěrečným hvizdem hosté odebrali míč soupeři a postupovali ve dvou na osamoceného včelnického brankáře, Korbel předal míč Dychtlovi, který se ocitl před odkrytou bránou, ale jeho zakončení levou nohou mířilo nad.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Ústí nad Orlicí
Libor Holec (asistent trenéra): Myslím, že jsme odehráli zatím nevyrovnanější utkání s velice dobrým soupeřem. V prvním poločase jsme mohli rozhodnout, když jsme mohli vést dva nebo tři nula, ale to se nám nepodařilo, jelikož jsme neproměnili asi čtyři stoprocentní šance a první poločas tedy skončil bez branek. Ve druhém poločase začala hrát Slavie velmi dobře, vytvořila si několik šancí, stejně jako my. Celkově myslím, že to byl remízový zápas, přestože šance na gól jsme měli my i soupeř. Nám chyběl v sestavě Petráš a myslím, že to bylo celkem znát, možná se jednalo o rozdílového hráče.

SK Slavia České Budějovice
Karel Kladenský (trenér): Jeli jsme do Včelnice s respektem, ale s cílem si něco odvézt. Byl to hodně náročný zápas, veliké hřiště a běhavý domácí tým, než jsme se s tím srovnali, mohli jsme v úvodní dvacetiminutovce klidně prohrávat o dva góly, proti byl tradičně spolehlivý brankář Wolf. Postupně jsme vyrovnali hru, ve druhé půli převzali iniciativu a v závěru jsme trošku pohrdli třemi body, když jsme nevyužili dvou sólových úniků, ve druhém případě minutu před koncem dokonce ve dvojici. Ale i tak je bod z opravdu nadstandardního duelu pro nás dobrý.



Sestavy



SK Slavia České Budějovice
G. Wolf [-] - M. Bohůnek [-] , D. Strobl [-] , P. Mizera [-] (82. M. Dychtl [-] ) , T. Wejskrab [-] (77. J. Korbel [-] ) , T. Dvořák [-] , F. Pauch [-] , M. Slípka [-] , T. Vršitý [-] , O. Wegenkittl [-] (54. P. Kindermann [-] ) , O. Kindermann [-]

ŽK: 33. T. Wejskrab , 88. F. Pauch .
Hráči zápasu: G. Wolf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Jiří - LEPIČ Jiří, LANDÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.