1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolatice těsně porazily Bohuslavice


Branky


0

Derby mezi Bolaticemi a Bohuslavicemi rozhodla situace z 16. minuty, kdy domácí vsítili jedinou branku zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní derby mezi Bolaticemi a Bohuslavicemi přilákalo do ochozů spoustu fanoušků, kteří se ovšem v hledišti celkem nudili. Domácí zpočátku hrozili zejména ze standardních situací. Hned v 6. minutě zakroutil Duda ideální centr na Hartoše, ale bolatický hromotluk zasáhl míč neohrabaně zády. Hosté odpověděli ragbyovým pokusem Radima Kociána. Poté Duda posadil balon na hlavu Ondřeje Langera, jenže gólman Gross znovu nemusel zasahovat. V 16. minutě už kapituloval. Kotík se po pasu Monsbergera skvěle zorientoval ve vápně, kde uviděl lépe postaveného Ondřeje Langera, a bolatická lavička se hlasitě zaradovala – 1:0. Domácí nadále režírovali vývoj zápasu. O pět minut později si při rohu narazil Duda míč se Šulou, následoval centr do ohně a volný Kotík hlavičkoval o chloupek vedle tyče.

 

Po přestávce už se Bolatice zatáhly dozadu a číhaly na brejky. Hosté převzali iniciativu, ale prakticky se neprobili na dostřel domácí svatyně. Fotbalisté Bolatic mohli v závěru přidat tříbodovou pojistku, jenže Petr Langer opakovaně pokazil přihrávky na rozběhnutého Šefčíka. A když následně Baránek nevytěžil nic z kolmice Dudy, tak se domácí museli spokojit s nejhubenější výhrou.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
hrající trenér Vít Baránek: „Utkání jsme zvládli výborně po taktické stránce. Na začátku jsme hrozili ze standardních situací a pak se nám povedlo dát rozhodující gól. Tenhle moment nás uklidnil. Ve zbytku zápasu jsme se zatáhli dozadu a soupeře jsme vlastně nepustili ani k jedné střele.“

SK Bohuslavice
trenér Daniel Buhla: „Fanouškům se zápas asi moc nelíbil, protože mu chyběly tutové šance. Domácí bohužel v prvním poločase využili naši chybu a pak už jen bránili. My jsme byli po přestávce aktivnějším mužstvem, jenže vpředu jsme nic nevymysleli.“



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - J. Šefčík [-] , O. Langer [-] (72. V. Baránek [-] ) , Z. Duda [-] , D. Kotík [-] , P. Langer [-] , J. Šula [-] , J. Monsberger [-] (61. R. Plaček [-] ) , J. Gaida [-] , T. Balarin [-] , R. Hartoš [-] (84. D. Sněhota [-] )

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - M. Sebrala [-] , J. Kocián [-] , P. Kocián [-] (46. J. Štefek [-] ) , T. Štefek [-] (72. J. Vitásek [-] ) , R. Heiduk [-] , D. Štefek [-] , R. Kocián [-] , R. Dihel [-] , M. Strýček [-] , T. Těžký [-] (46. V. Mička [-] )

ŽK: 19. D. Štefek , 40. R. Kocián , 70. J. Vitásek .
Hráči zápasu: Z. Duda , J. Gaida .
Počet diváků: 360. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - ZÁVODNÝ Vít, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.