Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci viděli osm branek


Branky


0

Štítina se ujala v první části dvoubrankového vedení. Ve druhém dějství obě mužstva vstřelila po třech gólech a Štítina tak vyhrála 5:3.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hokejovým výsledkem skončilo sobotní utkání Štítiny s Bohuslavicemi. V bitvě dvou mužstev z chvostu tabulky se zaslouženě radovali domácí, kteří mohli klidně zvítězit mnohonásobně vyšším rozdílem.

 

Svěřenci trenéra Matyáška svého soupeře od začátku válcovali, jenže Šimeček, Havelka anebo Režnar zahodili obrovské tutovky. Štítina se tedy dostala do vedení značně kuriózním způsobem. Ve 29. minutě nakopl stoper Švacha jen zkušebně balon na gólmana Grosse, kterému však míč neskutečně prošel mezi nohama – 1:0. 

 

O pár vteřin později schytali hosté další těžký direkt. Roh domácích odvrátil Horsinka pouze k Černému, jeho volej zaplul ukázkově k tyči – 2:0.

 

 

Nástup do druhé půle ovšem Štítině poněkud zhořkl, protože Heiduk po individuální akci korigoval na 2:1. Domácí však přispěchali s pádnou odpovědí, když Režnar krásně uvolnil Kudělu a ten sám před Grossem zachoval pevné nervy – 3:1.

 

Za okamžik si Režnar připsal další gólovou asistenci, když načechral centr přesně na hlavu Malocha – 4:1. Bohuslavice se ještě nevzdávaly, což dosvědčila trefa střídajícího Těžkého – 4:2.

 

V 72. minutě ale znovu zafungovala souhra mezi Režnarem a Malochem. Maloch převzal míč od Režnara, pohotově se do něj položil slabší levačkou a fanoušci Štítiny opět slavili – 5:2. Poslední slovo si sice v zápase vzali hosté zásluhou mladíčka Vitáska (5:3), z hlediska výsledku to ovšem nic neřešilo. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Víkendový zápas v mnohém připomínal naše předešlé utkání s Bohuslavicemi, kdy jsme také neproměnili zhruba deset tutovek. Také teď jsme se na začátku střelecky trápili, ale potom nám to tam naštěstí začalo padat. Po celou dobu jsme byli jasně lepším mužstvem. Jsem rád, že jsme konečně vyhráli a že se mi povedlo po deseti letech vstřelit dva góly.

SK Bohuslavice
Daniel Buhla, trenér Bohuslavic: Utkání by možná vypadalo jinak, kdybychom měli k dispozici útočníky. Vykartovaný Radim Kocián s Danielem Štefkem nám opravdu hodně chyběli. Na druhou stranu by to možná ani nestačilo, protože jsme totálně vybouchli v obraně. Naši hru oživili až střídající mladíci, kteří alespoň bojovali. Do té doby to bylo příliš statické.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
P. Peterek [-] - D. Kuděla [-] (70. T. Halška [-] ) , J. Černý [-] (77. M. Řeháček [-] ) , D. Matyášek [-] , J. Heger [-] (86. P. Stoklasa [-] ) , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , R. Šimeček [-] , D. Švacha [-] , O. Prokša [-] (89. P. Škroch [-] ) , J. Havelka [-]

SK Bohuslavice
J. Gross [-] - M. Strýček [-] , M. Sebrala [-] , T. Horsinka [-] , P. Kocián [-] , T. Štefek [-] , R. Heiduk [-] (65. T. Těžký [-] ) , J. Štefek [-] (67. D. Kotzur [-] ) , V. Mička [-] (46. P. Cigán [-] ) , R. Dihel [-] (75. J. Vitásek [-] ) , J. Kocián [-] (77. P. Joško [-] )

ŽK: 62. D. Matyášek - 57. J. Kocián .
Hráči zápasu: R. Maloch , D. Švacha , D. Kuděla .
Počet diváků: 89. Rozhodčí: KRET Martin - SZKUTA Pavel, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.