Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka v Oldřišově


0

Oldřišov po poločase vedl o dvě branky. Darkovičky dvěma góly ve druhé části skóre srovnaly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavá přestřelka se servírovala divákům v Oldřišově, kam zavítaly Darkovičky. Hosté zpočátku na trávníku tápali. Hned ve 2. minutě hrubě chyboval Kremzer, přes Samka se probil k míči Michal Jadrný a uvnitř šestnáctky nezaváhal – 1:0. O necelých deset minut později si vybral slabší chvilku gólman Darkoviček Varga, který po standardce Droppy pustil balon z rukavic a Utěšený měl značně usnadněnou úlohu – 2:0. Hosté se však zmátořili již v 15. minutě, když Kremzer zakroutil trestňák ze dvaceti metrů ukázkově přes zeď  - 2:1. Vyrovnáním to pak hodně zavánělo při hlavičce Felgenträgera, jenže brankář Rychlý vytáhl ze svého repertoáru vskutku bravurní zákrok. Znovu tedy udeřilo na odvrácené straně fotbalové šachovnice. Bořucký obdržel míč od Utěšeného a s ledovým klidem zvýšil na 3:1. Darkovičky sice předtím reklamovaly nedovolený zákrok na Wickera, ale bylo jim to houby platné. Těsně před přestávkou ještě domácí vyšachovali defenzivu soupeře, Utěšený ovšem nepochopitelně přestřelil prázdnou klec. 

 

Trest přišel zkraje druhé půle, kdy si Felgenträger naběhl na centr Wickera a dělovým volejem málem protrhl síť – 3:2. Oldřišov kontroval sólovým nájezdem Bořuckého, ale Varga napravil své předešlé zaváhání. S přibývajícími minutami však začali dominovat hosté.  Felgenträger nejprve zavraždil tři tutovky, takže ze zaslouženého vyrovnání se těšili až v 71. minutě. Strachota zúročil roh Turanského a na světelné tabuli se objevily dvě trojky – 3:3. V hektickém závěru se navíc Darkovičky dožadovaly penalty, jenže sudí zákrok Rychlého na Diviše nevyhodnotili jako nedovolený.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: V prvním poločase jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, po přestávce zase dominovali hosté, takže remíza je asi spravedlivá. Mrzí mě, že jsme v první půli neproměnili několik tutových šancí, protože jsme mohli vést výraznějším rozdílem a předčasně rozhodnout. Po přestávce jsme bohužel úplně odešli.

FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Zápas se pro nás vyvíjel velice špatně, protože jsme po hloupých chybách rychle prohrávali dvoubrankovým rozdílem. Přiznám se, že jsem to viděl černě, ale kluci se naštěstí vzpamatovali. O přestávce jsem udělal v kabině pořádný průvan, protože přístup mužstva se mi vůbec nelíbil. Evidentně to pomohlo, protože ve druhém poločase jsme dominovali. Po zápase bohužel domácí příznivci napadali naše fanoušky. Pokud do Oldřišova příště nedorazí delegát, tak tam ani nepřijedeme.



Sestavy


SK Moravan Oldřišov
R. Rychlý [-] - M. Steuer [-] , J. Droppa [-] , M. Ulička [-] (82. J. Vavrečka [-] ) , M. Pusch [-] , L. Samek [-] - D. Bořucký [-] , M. Jadrný [-] , R. Kurka [-] - J. Šamárek [-] (72. P. Pardy [-] ) - A. Utěšený [-]

FK Darkovičky
P. Varga [-] - K. Lomozník [-] (82. M. Duda [-] ) , A. Felgenträger [-] , P. Kremzer [-] , P. Turanský [-] (90. R. Kempný [-] ) , P. Buchvaldek [-] , R. Wicker [-] , T. Kabich [-] (46. O. Diviš [-] ) , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

Počet diváků: 158. Rozhodčí: ZÁVODNÝ Vít - TROJAN Roman, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.