1:1
(1:1)
33. D. Švacha (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štítina remizovala s Oldřišovem


Branky


2. O. Prokša - 33. D. Švacha (vl.)
0

Štítina vstřelila oba góly zápasu. Jeden však bohužel do vlastní sítě, a proto se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Štítiny vtrhli na trávník jako ničivé tsunami. Hned ve 2. minutě se po rohu odrazil míč zpět k Režnarovi, který poslal do ohně další ostrý centr a Prokša balon chytře tečoval stehnem – 1:0. Domácí pak svírali soupeře na jeho obranné polovině, jenže potřebnou pojistku nepřidali. Nejprve si Maloch počíhal na zpětný pas Režnara, ale gólman Anděl byl připraven. Následovala příležitost Matyáška, který orazítkoval tyčku. O chvíli později pokazili slibné přečíslení Režnar s Prokšou a vzápětí Tkadleček totálně zpackal samostatný nájezd. Poté se konečně dostali ke slovu hosté z Oldřišova. Droppa rychle rozehrál standardku, jenže Utěšený správně nesešteloval mířidla. Vyrovnání se tedy zrodilo až ve 33. minutě. Prsty v něm měl štítinský stoper Švacha, který hlavou nešťastně přizvedl centr Michala Jadrného a vsítil si ukázkového vlastence – 1:1.

 

Po přestávce mohl rozhodnout hostující Bořucký, když se probil do sólového úniku, ale ztroskotal na brankáři Ujfalušim. Štítina reagovala pouze zblokovanou ranou Tkadlečka. V závěru ještě zazlobil Oldřišov. Domácím nesklapla ofsajdová past, čehož využili Hofer s Klementem, jenže střídajícímu Wichovi nebylo přáno, takže se body v sobotním odpoledni dělily.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Před týdnem jsme jeden bod získali, teď jsme dva ztratili. Kdybychom do patnácté minuty vedli 4:0, tak by se nikdo nemohl divit. My jsme hráli skvěle, zatímco oni na trávníku vůbec neexistovali. Bohužel jsme neproměnili spoustu šancí a pak jsme si ještě vstřelili smolný vlastňák. Od té doby už to bylo vyrovnané. Tahle zbytečná ztráta nás hodně mrzí.

SK Moravan Oldřišov
Michael Ulička, asistent trenéra Oldřišova: Štítina na nás v úvodních minutách vletěla. Hned nás přitlačila a brzy se ujala vedení. Na začátku hráli domácí skutečně výborně. Pak jsme se naštěstí probudili a byli jsme fotbalovějším týmem. Mohli jsme dokonce vyhrát, ale bod z venku se vždycky počítá. Remízu bych označil za docela spravedlivou.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
R. Ujfaluši [-] - O. Prokša [-] (73. D. Kapinos [-] ) , J. Tkadleček [-] , D. Matyášek [-] (69. P. Hlaváček [-] ) , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , J. Heger [-] , D. Kuděla [-] , J. Havelka [-] , D. Švacha [-] , T. Halška [-]

SK Moravan Oldřišov
- J. Droppa [-] , M. Pusch [-] , L. Samek [-] (72. R. Wicha [-] ) , M. Steuer [-] (31. I. Hofer [-] ) - M. Jadrný [-] (55. J. Bielak [-] ) , R. Kurka [-] (90. P. Pardy [-] ) , D. Bořucký [-] - A. Utěšený [-] , R. Wagner [-] , J. Klement [-] , T. Anděl [-]

ŽK: 67. I. Hofer .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - TVRDÝ Zbyněk, FAJKUS Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.