3:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2016 17:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice rozhodly v první půli


Branky


0

Jakubčovice velmi rychle vsítily dvě branky. Sve vedení potvrdily gólem těsně před přestávkou. Ve druhé půli se už nic nestalo a Jakubčovice si tak připisují tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V předehrávaném střetnutí nastoupily domácí Jakubčovice proti Staré Bělé oslabeni o dva muže ze základní sestavy. Jednalo se o bratry Molnáry, kteří byli vyloučeni v minulém zápase ve Štěpánkovicích. Jakubčovice ale na soupeře doslova vlítly, a odměnou jim byly dvě branky v hostující síti. Už v 9. minutě otevřel skóre zápasu Tomáš Murin - 1:0. Neuběhla ani minuta, a tentýž hráč zarmoutil hostující fotbalisty podruhé - 2:0. Bělá se však nevzdávala a snažila se hrát. Vyhořela však na špatném zakončení nadějných situací. Kožík utíkal sám na brankáře, ale Buček jeho úmysl vystihl. Petrovský místo přihrávky na lépe postaveného Kožíka, volil střelu, která si však svůj cíl nenašla. V dalších nadějných pozicích se objevil dvakrát Kožík, ale opět byl neúspěšný. Tři minuty před odchodem do kabin přidaly Jakubčovice Ďuricou třetí branku - 3:0.

 

Ve druhém dějství se už zápas víceméně dohrával. Jakubčovice si s přehledem hlídaly svůj komfortní náskok. Staré Bělá měla sice optickou převahu, ale ta se rozbíjela o kompaktní jakubčovickou defenzívu. Za hosty se v nadějných pozicích objevil opět Kožík, ale nedokázal zpracovat míč mířící do šestnáctky. Poté dvakrát unikl ze strany Radek Pytlík, ale jeho střely netrefily ani bránu. Jakubčovice si už výhru pohlídaly a připsaly si tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Do utkání jsme nastoupili bez bratrů Molnárů s tím, že jsme oslabeni, protože oba patří do základní sestavy. Brzy jsme vsítili dvě branky a ke konci poločasu jsme přidali ještě třetí gól. Druhá půle už byla taková o ničem. Oni se snažili, ale jejich snaha končila před šestnáctkou bez pořádné střely na branku. My si už výhru pohlídali.

FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): V utkání jsme se dopustili velkého množství individuálních chyb na postech, kde to není žádoucí. Náležitě jsme za to byli potrestáni. Rozdíl mezi námi a soupeřem dnes byl zejména v rychlosti v širším spektru, přesnosti, herních situací 1:1 a proměňování šancí. V prvním poločase domácí proměnili všechny gólové příležitosti mimo jediné. Naopak my neproměnili žádnou. Druhý poločas se nesl ve znamení toho prvního s tím rozdílem, že soupeř už žádnou ze svých šancí neproměnil. Nechci být kritický, protože bych musel zkritzovat všechny své hráče na hřišti kromě brankáře. Pokud si nedokážeme přesně přihrát, rychle a správně vyhodnotit, resp. vyřešit dílčí situace pod tlakem na malém a velkém prostoru, tak nemůžeme ty nejlepší soupeře nikdy přehrát. Vyžaduju od hráčů už určitý „standard“ a s herním projevem a výkony, se kterými by se spokojili jiní, tak já určitě ne. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
Z. Buček [-] - J. Schreier [-] , T. Malina [-] , P. Zagol [-] (76. R. Šaran [-] ) , P. Ďurica [-] , T. Murin [-] (85. D. Solanský [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , M. Zagol [-] , M. Dvořák [-] , Z. Sommer [-]

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - M. Wendtner [-] , M. Kresta [-] , O. Pytlík [-] - J. Petrovský [-] (55. R. Pytlík [-] ) , O. Malík [-] , R. Brachtl [-] (46. J. Gerlich [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , M. Štěrba [-] (46. M. Lišaník [-] ) , K. Pšenčík [-]

ŽK: 50. M. Wendtner .
Počet diváků: 54. Rozhodčí: KOLEČKÁŘ Antonín - MORAVEC Roman, ŠAFAŘÍK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.