Oldřišov si odváží bod


Branky


0

Během zápasu Oldřišov dvakrát vedl o jednu branku, ale domácí soubor vždy ztrátu zlikvidoval.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Oldřišova si odvezli cenný bod z ostravské Staré Bělé. Hosté se poprvé radovali hned v 9. minutě, kdy si Michal Jadrný šikovně narazil balon s Žídkem, následoval ostrý centr do vápna a velice dobré zakončení Klementa – 0:1. Domácí se ještě ani nestačili oklepat z nečekaného úderu, když málem znovu inkasovali. Bořucký se protáhl až před gólmana Slavíka, který však tentokrát zavřel krám. Stará Bělá si zvedla náladu ve 14. minutě. Rusinko byl u míče trošku rychleji než brankář Anděl a začínalo se prakticky od nuly – 1:1. Oldřišov ale i nadále předváděl sympatický výkon, za což sklidil gólové ovoce. Na časomíře zrovna naběhla 29. minuta, když se ze třiceti metrů opřel do balonu Klement a znovu našel recept na Slavíka – 1:2. 

 

Chleba se ovšem lámal až po přestávce. Hosté nejprve přežili několik nebezpečných standardek soupeře, aby pak málem sami udeřili. Utěšený zkusil po špatném odkopu Slavíka chytrý lob, jenže míč prolétl kousek nad břevnem. Oldřišov tohoto momentu litoval dvojnásob v 75. minutě. Sudí bohužel přehlédli útočný faul na Michala Jadrného, balonu se chopil Malík a nepříliš prudkou střelou zaskočil Anděla, který rozhodně neměl čisté svědomí – 2:2. 



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Sehráli jsme perfektní utkání. Měli jsme dobrý pohyb bez míče, včasné dostupování, vypracovali si spoustu brankových příležitostí a především jsme nekazili přihrávky v takovém množství, jako v minulém utkání. Chyběla nám pouze větší úspěšnost v situacích 1:1 v útočné fázi a více štěstí, které nás v posledních dvou utkáních opustilo. Pro nás to znamená ztrátu dvou bodů ale po skvělém týmovém výkonu a herním projevu. Naopak pro soupeře je to zlatý bod, který si za celý zápas vypracoval dvě brankové příležitosti a dal z toho dva góly.

SK Moravan Oldřišov
Michael Ulička, hrající asistent trenéra Oldřišova: Bod sice bereme, ale na druhou stranu cítím lehké zklamání, protože jsme dvakrát vedli. Domácí ovšem mají velice kvalitní mladý mančaft. Jsou strašně silní na míči, takže remíza určitě není k zahození. Stará Bělá hrozila hlavně z nebezpečných standardek, když nás v závěru pořádně přitlačila a z velkého náporu nastřelila břevno.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - PODRACKÝ Pavel, CHÝLEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.