Bolatice přemohly Štěpánkovice


Branky


0

Na úvodní branku Bolatic ještě Štěpánkovice zareagovaly. Na další dvě však už byly krátké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Atraktivní prajzské derby přilákalo do ochozů bolatického stadionu zhruba čtyři stovky natěšených fanoušků, kteří se rozhodně nenudili. Hned úvodní desetiminutovka nabídla dvě branky. Nejprve se prosadili domácí borci, když se míč přes Kotíka a Ballarina dostal až k Petrovi Langerovi a ten ho nadvakrát propasíroval do sítě – 1:0. Štěpánkovice oplácely podobnou mincí. Smažík s Liškou vytvořili skvělou palebnou pozici pro Schwalbeho, který potvrdil pověst vyhlášeného kanonýra – 1:1. Hosté chtěli uspokojit své ofenzivní choutky i v 19. minutě, jenže Harazim minul cílené zařízení. Na opačné straně Kotík šikovně uvolnil Peterka, ale bolatický mladík poslal balon těsně nad břevno. Za Štěpánkovice se potom přihlásil o slovo Harazim, když dokonce rozvlnil síť, ale ještě předtím se pískal útočný faul. Rovnovážným stavem tedy zacloumali domácí fotbalisté. Hezkou kombinační akci rozjel Gaida, Ballarin přetáhl centr na Šefčíka a ten parádně uklidil míč pod víko – 2:1. 

 

Druhá půle už oku diváka příliš nelahodila. Na trávníku převažoval neúprosný boj. Bolaticím nahrála do karet 53. minuta. Po trestňáku Ballarina prodloužil balon za sebe Kotík a Obrusník předvedl učebnicový volej – 3:1. Domácí ve zbytku nedělního duelu utáhli defenzivní šrouby, takže Štěpánkovice už nic kloudného nevymyslely. O poslední vzruch se tedy postaraly Bolatice, když Šula po centru Šefčíka protáhl pozorného gólmana Lefendu.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Začali jsme docela dobře, když jsme se rychle ujali vedení. Byli jsme dostatečně aktivní, jenže potom nás trošku zmrazila vyrovnávací trefa Štěpánkovic. Po ní následovala hlušší pasáž, kdy v tomto prestižním derby převažovaly souboje. O našem vítězství rozhodl druhý gól, protože pak už jsme se zatáhli dozadu. Hodně nám pomohli navrátilci Ballarin s Langerem. Kádr dáváme pomalu dohromady a jde to poznat.

TJ Sokol Štěpánkovice
Jindřich Harazim, trenér Štěpánkovic: Podle mého názoru jsme byli fotbalovějším mužstvem, jenže tohle pokaždé nerozhoduje. Na krásu se prostě nehraje. Věděli jsme, že to bude bolet, protože domácím šlo o všechno. Bohužel jsme udělali více chyb než soupeř, takže jsme prohráli zaslouženě. Bolatice nás přemohly hlavně silou vůle. Daly do toho více srdíčka.



Počet diváků: 380. Rozhodčí: PICMAUS Jiří - KRET Martin, ŠAFRÁN Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.