0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:00

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté stříleli slepýma


Branky


0

Fanoušci se branek nedočkaly a zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedělní duel mezi Bolaticemi a Ludgeřovicemi se do dějin regionální kopané rozhodně nezapíše. V první půli kralovali borci v domácích dresech. Již v 7. minutě nasměroval Šefčík roh na Gaidu, který ze vzduchu polaskal břevno. Na opačné straně se osmělil Fojtík, ale pouze protáhl gólmana Kramáře. Bolatice působily mnohem nebezpečnějším dojmem, jenže Monsberger ztroskotal na brankáři Hájkovi. Vzápětí se Ondřej Langer pověsil do centru Ballarina, Hájek ovšem zasahovat nemusel, protože balon prosvištěl vedle tyče. Další příležitost domácích zazdil Obrusník, který si ve 32. minutě naběhl na časovaný pas Petra Langera, ale velké šance se zalekl, čímž Hájkovi výrazně usnadnil život. Necelých deset minut před poločasovým hvizdem kopal Gaida trestňák zpoza šestnáctky, jenže hostující svatyně znovu odolala. 

 

Druhé dějství už nabídlo celkem vyrovnanou podívanou. Ludgeřovice vycenily zuby při drzém výpadu Mudrocha a za zmínku stála rovněž jedovka Fojtíka. Za domácí se snažil odpovědět Ballarin, ale na těžkém terénu nejprve nezkrotil neposedný míč, aby o chvíli později pohořel na spolehlivém Hájkovi. V závěru se však Bolaticím hodně sevřel žaludek. Po dlouhém autu Stepka si zpracoval balon Fojtík a jeho pohotový pokus zázračně zneškodnil Kramář. Body se tedy v nedělním odpoledni dělily.



Ohlasy k zápasu


FK Bolatice
Vít Baránek, trenér Bolatic: Klukům nemám co vytknout, protože příkladně bojovali. Fotbal se ovšem hraje na góly. První poločas jsme měli vyhrát pětibrankovým rozdílem a bylo by rozhodnuto. S větrem v zádech jsme si vytvořili velkou převahu, jenže neproměnili jsme spoustu šancí. Druhá půle už byla vyrovnanější. Hosté dlouho hrozili pouze střelami ze střední vzdálenosti, ale v závěru mohli rozhodnout, když nás podržel Kramář.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: V prvním poločase jsme měli štěstí. Bolatice hrály s větrem, což byla velká výhoda. Domácí se dostali k několika střelám, jenže kromě jedné tutovky nebyli příliš nebezpeční. Druhá půle už byla z naší strany kvalitnější. Dokonce jsme mohli rozhodnout, ale to by asi nebylo vůči soupeři spravedlivé. Diváci totiž sledovali typický remízový zápas. Jsem rád, že jsme vzadu udrželi nulu.



Sestavy


FK Bolatice
T. Kramář [-] - D. Kotík [-] , M. Obrusník [-] , Z. Duda [-] , J. Šefčík [-] , J. Monsberger [-] (73. J. Šula [-] ) , T. Balarin [-] , M. Ballarin [-] , J. Gaida [-] , P. Langer [-] , R. Hartoš [-]

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , J. Kotlář [-] (73. D. Lischka [-] ) , J. Kolenko [-] , L. Fojtík [-] , L. Stepek [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , R. Fejerčák [-] , D. Balgar [-] (46. D. Nagy [-] ) , K. Hofrichter [-] (88. K. Kolasa [-] )

Počet diváků: 150. Rozhodčí: PORUBEK Václav - MORAVEC Roman, SEIPEL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.