Oldřišov rozdrtil Loučky


Branky


0

Pěkný debakl si odvezli fotbalisté Krásných Louček z Oldřišova. Jejich destrukci režíroval Utěšený s Bořuckým. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov neměl s Krásnými Loučkami slitování, když jim přibalil na zpáteční cestu sedm gólových banánů. Hosté přitom zahájili utkání obstojně, protože úvodní příležitost zahodil zkušený Satke. V 19. minutě ovšem centroval do vápna Žídek a urostlý Utěšený využil své výškové převahy – 1:0. Herní koncept Krásných Louček se pak rozpadl těsně před přestávkou. Malinovský sejmul v šestnáctce Šamárka a Bořucký se z penaltového puntíku nemýlil – 2:0. 

 

O třetí zásah favorita se postaral Šamárek, když mu situaci značně ulehčil Bořucký - 3:0. Oldřišov nevykolejil ani kuriózní vlastenec Pusche, který předvedl hodně nešikovnou malou domů – 3:1. Stadionem se znovu rozhostilo všeobecné veselí v 70. minutě. Bořucký sice selhal při sólovém nájezdu, jenže dorážející Utěšený vše jistil – 4:1. O čtyři minuty později dokonce Utěšený zkompletoval hattrick, když své bodlo namířil přesně k tyči – 5:1. Necelou čtvrthodinku před závěrečným hvizdem přidal další zářez do střelecké pažby Bořucký – 6:1. Trápení Krásných Louček potom ukončil Žídek, kterému naservíroval míč na zlatném podnose neúnavný Bořucký – 7:1. Fotbalisté Oldřišova se prezentovali opravdu ve velkolepém stylu, zatímco hosté propadli na plné čáře.



Ohlasy k zápasu


SK Moravan Oldřišov
Jaroslav Samson, trenér Oldřišova: Krásné Loučky kousaly pouze do druhé branky, když si dokonce v úvodu vypracovaly jednu slibnou příležitost. Potom už jsme zápas jednoznačně ovládli. Byli jsme lepší ve všech herních aspektech, takže hosté nakonec odjeli domů s debaklem. Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, protože jsme soupeře téměř k ničemu nepustili. Jediný gól hosté vstřelili díky Puschovi, který si dal kuriózního vlastence.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu, pro brutalsky.denik.cz): Výsledek předvedené hře tak úplně neodpovídá. V první půli jsme měli šance minimálně na vyrovnání, ale nevyužili jsme je. Po přestávce jsme po snížení na 1:3 až příliš otevřeli hru a domácí nás tvrdě potrestali.



Počet diváků: 91. Rozhodčí: HAVLÍK Přemysl - ŠAFRÁN Martin, TVRDÝ Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.