Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 16:00

6.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Veřovice prohrály ve Starém Městě


0

I když Veřovice brzo vedly, Staré Město v první půlii zápas otočilo a dovedlo ho do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod zápasu nám vyšel náramně. Již ve 25 sekundě skóroval Honza Michálek, který se dostal za obranu domácích po nákopu kapitána Košelíka. Honza si náramně zpracoval míč a asi nejrychlejším gólem AFC šly do vedení 0:1. Bohužel naše radost netrvala dlouho. V 6 min domácí zahrávali rohový kop, který jsme ještě odvrátili a to opět na roh, ale na druhý pokus se domácí již nemýlili a hlavou z jedenáctky vyrovnali. – 1:1. V 15 min Staré Město zahrozilo podruhé, když Martin Satek ztratil na 30-ti metrech před naší branou balón, ale střela domácího záložníka byla sice prudká, ale bohudík pro nás letěla půl metru nad naši bránu. O 2 min později jsme zase zahrozili střelou my, ale ránu Dana Hrivňáka pokryl domácí gólman. Po půl hodině utkání jsme zahrávali přímý kop. Centrovaný míč do domácí šestnáctky se dostal na hlavu Martina Satka, ale i když byla hlavička prudká, tak nebyla zase přesná. V 38 min se do zakončení z pravé strany dostal Lukáš Pítr, který dostal centr přes celou šestnáctku, ale bohužel z první mířil jen do boční sítě domácí brány. V těchto minutách utkání jsme měli více ze hry, jen se nám nepodařilo vsítit branku. Závěr poločasu se blížil a naši hráči asi již mysleli na poločasové občerstvení a tak jsme si nepohlídali autové vhazování. Domácí vhodili dlouhý míč do naší šestnáctky, Radim Košelík ho pouze hlavou posunul na hranici 20-ti metrů a domácímu střelci to náramně sedlo. Z halfvoleje trefil pravou šibenici Fojtíkovy svatyně – 2:1.

 

Vstup do druhé půle nám ale vůbec nevyšel. Domácí nás přitlačili do naší šestnáctky a jen horko těžko jsme odvraceli gólové pohromy. Na vině bylo i trochu sluníčko, které hlavně při centrovaných míčích nám dělalo problémy, a domácí toho náramně využívali. Mezi 50 min až 60 min Staré Město mělo desetiminutovku, ve které snad mohli dát tři, čtyři branky. Ale v těchto momentech a po celý druhý poločas čaroval v naší bráně Martin Fojtík. V 62 min tlak domácích vyústil penaltou, když domácímu útočníkovi skočil pod nohy gólman Fojtík a při snaze zachytil míč rukou zachytil také nohu domácího forwarda.  Martin si asi ale řekl, že co spískal, tak také musí napravit a penaltu lapil. Stále to bylo pro nás jen o jednu branku a my jsme měli opět chuť do zápasu a něco s výsledkem udělat. Naskytly se také pro nás situace, kdy jsme mohli vyrovnat. Hlavně přímý kop ze šestnáctky, který zahrával Adam Gold, byl velice nadějný, dvakrát Martin Černoch střílel, ale jeho střely byly vyšší, než jsme potřebovali. V 70 min měli domácí velkou příležitost asi definitivně stvrdit vedení z nařízeného nepřímého kopu z pětky za spornou malou domů, kterou hlavní rozhodčí odpískal. Tak jako po celý druhý poločas i s touto situací si Martin Fojtík poradil. V posledních minutách utkání jsme se vrhli již do útoku s jasným cílem, alespoň vyrovnat. I když tam byly nějaké příležitosti, tak jsme míč do soupeřovy brány nedokázali protlačit.

 

Zdroj text: http://afcverovice.php5.cz/?mn_post=128

 

 



Sestavy


První SC Staré Město
O. Pagáč [-] - T. Kovalik [-] , J. Birčák [-] (90. A. Střalka [-] ) , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] (82. P. Slaminka [-] ) , K. Střalka [-] (76. J. Birčák [-] ) , V. Smilowski [-] , M. Sušovský [-] , P. Němec [-] (66. T. Kozel [-] ) , D. Papaj [-] , P. Glembek [-] (88. E. Stankov [-] )

AFC Veřovice
M. Fojtík [-] - D. Hrivňák [-] , J. Valošek [-] , L. Pítr [-] (62. M. Kupčák [-] ) , M. Černoch [-] , J. Michálek [-] , R. Košelík [-] , A. Gold [-] (68. P. Švolba [-] ) , M. Satek [-] , O. Matúš [-] , M. Adamec [-]

ŽK: 58. P. Glembek , 70. D. Papaj - 62. M. Fojtík , 67. J. Valošek , 78. M. Černoch , 87. M. Adamec .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: NOVÁK Daniel - VIŠČOR Michael, OPĚLA Robin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.