Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. D, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Spálov zdemoloval oslabeného soupeře


Branky


14. J. Kostka , 15. K. Pop , 67. T. Chuděj , 70. K. Pop , 77. T. Chuděj , 80. F. Boudný , 83. T. Chuděj , 89. L. Šima - 72. T. Bittala
0

Kateřinice přijely do Spálova pouze s deseti hráči a domácí toho pořádně využili a hosty vyprovodili s pořádným debaklem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté nastoupili do utkání pouze s 10-ti hráči.

Už od začátku si Spálov vytvořil výraznou převahu a také šance . Do 10 minuty se dvou velkých šancích ocitl hrající trenér Kiša, ale ani jednu ve vedoucí branku neproměnil.

V 11 minutě rychlá akce po levé straně , po níž se dostal do samostatného nájezdu Tadeáš Chuděj, ale trefil pouze tyč.

První změnu skóre přinesla 14 minuta, kdy byl zahráván trestný kop z pravé strany po faulu na Petra Chuděje, míč parádně nacentroval Kiša a ještě lepší náběh ukázal Honza Kostka a hlavou trefil do šibenice - 1:0.

Hned o minutu později vypálil ve vápně Tadeáš Chuděj, brankář Rubina vyrazil před sebe a s dorážkou neměl problém Karel Pop – 2:0.

I přesto, že si Spálov vytvořil další šance, skóre se do poločasové přestávky nezměnilo, nutno říct, že i když byli hosté v 10ti, snažili se hrát aktuvně a napadali dost vysoko rozehrávku domácích.

 

Obraz hry se nezměnil ani ve druhém poločase a dokud hostům stačili síly, tak se stav utkání neměnil.

Zlom přišel od 67 minuty, kdy po rychlé akci na pravé straně nahrál pěkně Karel Pop Tadeáši Chudějovi, který prudkou a přesnou ranou z hranice velkého vápna spustil gólovou smršť – 3:0.

V 70 minutě letí dlouhý aut T.Chuděje až za stopera hostí, kde je hbitý Karel Pop a s přehledem lobuje přes brankáře hostí – 4:0.

V 72 minutě slabší chvilka domácího týmu, když hostující Tomáš Bittala prochází přes tři hráče a podél Ambrože zaznamenává čestný úspěch hostí – 4:1.

V 77 minutě po autu Maršálka a teči kateřinického hráče doputoval míč k Tadeáši Chudějovi , který přesnou ranou navyšuje skóre - 5:1.

V 80 minutě se do kombinace zapojil čerstvě střídající Boudný , vyměnil si míč s Kišou a T.Chudějem a přesnou přízemní střelou k levé tyči opět mění stav utkání – 6:1.

V 83 minutě po faulu na L.Šímu rozehrává rychle Kiša na Tadeáše Chuděje , který bombou z velkého vápna kompletuje hattrick - 7:1.

V 89 minutě přichází poslední zásah utkání, kdy po rychlé akci na levé straně Boudný nahrává T.Chudějovi, ten přesprintuje obránce a dává přesný centr na malé vápno, kde pohodlně zakončuje Luděk Šíma – 8:1.

Hosté se drželi dvě třetiny utkání, ale v závěrečné 20 minutovce 6x inkasovali.

zdroj text: http://www.tjspalov.cz/



Sestavy


TJ Spálov
T. Ambrož [-] - V. Maršálek [-] (77. F. Boudný [-] ) , M. Anděl [-] , J. Kostka [-] (81. P. Šíma [-] ) , A. Sucháček [-] - P. Chuděj [-] (63. F. Zálešák [-] ) , R. Kiša [-] , V. Král [-] (75. M. Ondřej [-] ) , L. Šima [-] - K. Pop [-] , T. Chuděj [-] -

TJ Sokol Kateřinice
D. Rubina [-] - D. Richter [-] , J. Tyleček [-] , D. Lys [-] , T. Bittala [-] , T. Klečka [-] , F. Kocourek [-] , L. Richter [-] , M. Bittala [-] , J. Janeček [-] , L. Kavka [-]

ŽK: 55. J. Tyleček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠAFAŘÍK Pavel - MORAVEC Roman, KOLEČKÁŘ Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.