V. Jaroš 34.
V. Jaroš 81. (p.)
2:3
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petřvald přišel o body v závěru


Branky


34. V. Jaroš , 81. V. Jaroš (p.) - 52. P. Glembek (p.) , 71. L. Slota , 89. P. Štěrba
0

Petřvald sahal po prvních bodech, ale minutu před koncem jej o ně připravil Štěrba. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli měli více možností, jak otevřít skóre zápasu domácí. Václav Jaroš ale poprvé přestřelil a jeho další pokus vyškrábl brankář Střalka. Třetí vážnější akce Petřvaldu už ale slavila úspěch, když křížnou přihrávku Jiřího Huvara dokonale zužitkoval ve 34. minutě Václav Jaroš. Starému Městu ale stačilo sedm minut druhé půle, když po faulu domácího hráče na hranici velkého vápna proměnil pokutový kop Glembek.

 

V 71. minutě pak hosté dokonali obrat, když se po dlouhém nákopu a nedorozumění v domácí defenzivě snadno prosadil Slota. Šanci vyrovnat měl poté Jiří Huvar, ale v nadějné pozici mířil jen do brankáře. Vyrovnání se však domácí přece jenom dočkali v 81. minutě, ve které Václav Jaroš proměnil pokutový kop, nařízený za faul na Jiřího Huvara a vyrovnal na 2:2. Vítězný gól měl pak na kopačce střídající Kotek, ale po přistrčení od Kožara neuspěl. Body se však v neděli na hřišti Petřvaldu ani tak nedělily, protože v 89. minutě udeřili hosté potřetí, kdy po dlouhém autu rozhodl zápas hlavičkou Štěrba.

 

text zdroj: http://www.fotbalpetrvaldnm.cz/



Ohlasy k zápasu


FK Petřvald na Moravě
Pavel Podvésky (trenér, pro klubový web): Soupeř spoléhal na nákopy na vysokého útočníka a na standardní situace. Sice se nám podařilo vyrovnat, ale v závěr jsme vůbec nezvládli a nemáme ani bod.




Sestavy


FK Petřvald na Moravě
R. Vidlička [-] - R. Huvar [-] , J. Musil [-] , J. Prudký [-] - J. Richter [-] (73. T. Kotek [-] ) , A. Ručka [-] (78. N. Avetisyan [-] ) , E. Kožar [-] , V. Jaroš [-] , J. Němec [-] (73. L. Šarina [-] ) - J. Huvar [-] , L. Mikulík [-] (78. P. Sýkora [-] ) -

První SC Staré Město
A. Střalka [-] - T. Němec [-] (46. J. Birčák [-] ) , P. Štěrba [-] , O. Rudel [-] , K. Střalka [-] (89. T. Kozel [-] ) , V. Smilowski [-] , M. Sušovský [-] , D. Papaj [-] , T. Kovalik [-] , L. Slota [-] (82. P. Němec [-] ) , P. Glembek [-]

ŽK: 51. R. Huvar , 69. E. Kožar - 42. T. Němec , 66. P. Glembek , 80. A. Střalka , 82. K. Střalka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SZKUTA Pavel - BEDNÁŘ Marcel, SIVERA Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.