1:4
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2016 14:30

12.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Rakovníku gól do šatny nepomohl, po pauze dostal čtyři branky


Branky


45. T. Pucholt - 47. M. Dolejš , 57. L. Mráz , 58. L. Mráz , 86. L. Mráz
0

Ve 12. kole krajského přeboru fotbalisté SK Rakovník na své půdě přivítali předposlední Hvozdnici. Při pohledu na tabulku byl tedy úkol domácích hráčů jednoznačný – zvítězit. Domácí se případným vítězstvím chtěli také odrazit z herní a výsledkové krize, ve které se v současné době rakovnický tým nachází, neboť zatímco po sedmi kolech měl na kontě 14 bodů, tak ve zbylých čtyřech zápasech Rakovničtí přidali pouhé dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání pro domácí nezačalo vůbec dobře, neboť hned ve 3‘ šel sám na branku exligový Stracený. Naštěstí pro domácí obranu neměl takovou rychlost a navrátivší Červený jeho únik zastavil včasným skluzem.

 

Zhruba po dvaceti minutách se domácí postupně dostávali více do hry. Nejprve si na vynikající rohový kop Sklenky naskočil Nwogu, ale jeho hlavička zamířila těsně vedle Blahnovy branky. O minutu později se vápnem hostující týmu prohnal Červený a nastřelil míč před branku. Blahna jej pouze vyrazil před sebe, ale Vild při dorážce zamířil mimo odkrytou branku.

 

Po půlhodině hry se řítil hostující Rochl samotný na Kabeleho, ale P. Tvrz se rychle vrátil a odkopl míč do bezpečí. Ve 39‘ Sklenka předvedl další výborný rohový kop. Tentokrát našel hlavu Červený, ale jeho hlavičku fantasticky vyrazil Blahna.

 

Těsně před odchodem do kabin měli domácí možnost vhazování u rohového praporku hostů. Domácí kapitán Fojtík hodil dlouhý aut před branku hostí, kde P. Tvrz sklepl míč na Pucholta, který utišeno střelou k levé tyči otevřel skóre – 1:0.

 

 

Kdo čekal, že branky před odchodem do šaten domácí tým nabudí, tak byl na omylu. Hosté o poločas přeskupili své řady a na hrot poslali rychlonohého Mráze. Hned po minutě hry hosté zahrávali volný kop z rohu hřiště. Domácí Vild ovšem míč při snaze odkopnout pouze posunul na nohu Dolejše, který z bezprostřední blízkosti vyrovnal – 1:1.

 

V 50‘ mohli jít hosté do vedení, když Stracený parádně vysunul Mráze, ale jeho samostatný únik zneškodnil pohotový Kabele. O pět minut později se situace opakovala a Mráz reparát zvládl – 1:2. O minutu později byl dokonán hrůzostrašný nástup domácích do druhé půle, protože Stracený ve středu hřiště vybojoval míč a poslal jej znovu na Mráze za rakovnickou obranu. Tentokrát Mráz při zakončení zvolil kličku a zakončil do prázdné branky – 1:3.

 

Deset minut před koncem mohl vítězství hostů stvrdit Třešňák, ale ten nevyužil další samostatný únik hostů.

 

Vše se povedlo až v 85‘, kdy šel Mráz znovu sám na Kabeleho a parádní technickou střelou k tyči donutil domácí diváky k dřívějšímu odchodu ze stadionu – 1:4.Rakovničtí prohráli z posledních pěti utkání čtvrtý a nyní je čeká velmi těžký los. Hrají totiž ve Vykáni a následně ve Zbuzanech.

 

AUTOR: MAREK TVRZ

 



Sestavy


SK Rakovník
P. Kabele [-] - M. Fojtík [-] , D. Vild [-] (77. J. Severin [-] ) , C. Nwogu [-] , M. Beneš [-] , T. Pucholt [-] , J. Sklenka [-] , M. Jirásek [-] (67. M. Krupička [-] ) , J. Mareš [-] (60. T. Mates [-] ) , J. Červený [-] (48. R. Hamouz [-] ) , P. Tvrz [-]

SK Hvozdnice
M. Blahna [-] - D. Svozil [-] , L. Stracený [-] , V. Danko [-] (46. J. Mrhal [-] ) , K. Rochl [-] (75. L. Obermajer [-] ) , M. Tomeček [-] , M. Dolejš [-] , L. Třešňák [-] , J. Neumann [-] , L. Mráz [-] (87. P. Zavadil [-] ) , D. Petschl [-] (46. M. Hnilička [-] )

ŽK: 34. P. Tvrz , 89. J. Sklenka .
Hráči zápasu: L. Třešňák .
Místo: SK Rakovník. Počet diváků: 83. Rozhodčí: Kovář Otto - GARAJA Miroslav, MRÁZEK Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.