3:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.10.2016 10:15

11.kolo, ČFL A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Táborsko bylo blízko k bodům. Proti byl Marek Volf, který dosáhl v nastavení na hattrick


Branky


8. V. Kostka , 55. V. Kostka , 71. L. Turek - 7. M. Volf , 58. S. Munzar , 81. M. Volf , 94. M. Volf
0

Dobrovický Marek Volf se hattrickem prostřílel na pozici druhého nejlepšího kanonýra soutěže.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po gólu

I naši tipéři v Expert tipu označili Táborsko za jasného outsidera utkání. Jenomže Dobrovice se nakonec na body musela hodně nadřít. První půle skončila nerozhodně. Své představení načal Volf, který překonal Hňupa. Ale hned po rozehrání domácí srovnali, kdy nachytal Bartoše na švestkách Kostka.

94. minuta rozhodla

Táborsko ve druhé půli šlo do vedení díky opět skórujícímu Kostkovi, který se prosadil důrazem a dorážkou. Ale i hosté se dočkali rychlého srovnání. Míč protlačil na zadní tyči do sítě Munzar. Táborsko upravilo na 3:2 v 71. minutě, kdy hosté po přímém kopu nechali zcela neobsazeného Turka a ten už si věděl rady. Pak ale přišel obrat, který režíroval sniper Marek Volf. V 81. minutě se prosadil halvičkou, ve čtvrté minutě nastavení byl pak jako první u míče odraženého od břevna po přímáku Dobrovice a rozesmutnil domácí tábor brankou na 4:3.



Ohlasy k zápasu


FC MAS Táborsko B
Josef Pleticha (trenér, pro fctaborsko.cz): "Ani se mi zápas nechce hodnotit. Je to pořád stejné. Snažíme se, ale rozhodčí nám hážou klacky pod nohy. Ten konec pro nás byl hodně hořký. Prohráli jsme a navíc vážné zranění Turka. Dneska jsme chtěli vyhrát. Mrzí mě to i za kluky, kteří se hodně snažili.“

FK Dobrovice
Petr Hejno (trenér, pro fctaborsko.cz): „Zápas byl vyrovnaný, i když jsme asi měli více brankových příležitostí. Chtěli jsme vyhrát. Domácí hráli na bod, a to se jim vymstilo. Jsme mladý tým a pořád se učíme. Mám radost, že to tam začalo padat Volfovi. Byl to nejlepší střelec ČFL a hattrickem potvrdil, že to nebyla náhoda.“



Sestavy


FC MAS Táborsko B
F. Hňup [-] - M. Novák [-] (77. P. Nehoda [-] ) , J. Škarda [-] , V. Kostka [-] , O. Běloušek [-] , J. Chotovinský [-] , A. George [-] (67. M. Kučera [-] ) , T. Froněk [-] , A. Kočí [-] , J. Peterka [-] , L. Turek [-] (90. M. Rabiňák [-] )

FK Dobrovice
O. Bartoš [-] - D. Skuhravý [-] , P. Lukáš [-] , P. Tvaroha [-] , J. Novák [-] - T. Valenta [-] , O. Soběslav [-] , S. Munzar [-] , M. Hurka [-] (69. M. Vajgl [-] ) , T. Osvald [-] - M. Volf [-] (94. D. Miškovský [-] )

ŽK: 38. M. Novák , 65. A. George , 81. M. Kučera , 86. P. Nehoda - 67. M. Vajgl , 81. M. Volf .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Paták Viktor - MUDRA Zdeněk, PASTYŘÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.