1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 10:15

11.kolo, Divize B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí zvládli hru v deseti. Penalty jim na podzim vycházejí


Branky


0

Jak se utkání odvíjelo?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Viliam Hospodár: Rakovník přijel pro bod a tomu podřídil svou taktiku. Bránil v devíti a na naší půlku se dostával jen sporadicky. Nám nezbývalo než dobývat soupeřovu obranu. Do dvacáté minuty jsme si ale dokázali vypracovat tři vyložené šance Moravcem a Rejmanem, jenže bez gólového efektu. Soupeř za první půli ani jednou neprověřil našeho brankaře a tak poločas skončil bez branek. Druhou půli jsme začali nejhůře, jak jsme mohli. Kraus zahrál z půlky malou domů, kterou mu ale vystihl soupeř a postupoval sám na brankaře. Chlumecký hasil jeho sólo faulem a byl vyloučen. I v deseti jsme byli v poli o poznání lepším týmem, ale žádnou vážnější šanci jsme se již nedokázali vypracovat. Soupeř zahrozil v 73 minutě. Po ojedinělé akci se dostal k rozehrání rohového kopu. Ten ve vápně propadl ke zcela volnému protihráči a jen bravurní zákrok Dědka udržel naše naděje na bodový zisk. Konec zápasu se pak jen dohrával a čekalo se na rozuzlení v pokutových kopech. Ty nám v podzimní části jdou. V páté sérii Dědek pokutový kop lapil, aby v zápětí svůj proměnil. Připsali jsme si druhý bod a rozšířili naší sbírku za posledních sedm zápasů na 18 bodů.




Sestavy


FK Neratovice-Byškovice
L. Dědek [-] - T. Chlumecký [-] , J. Pajkrt [-] (90. P. Tláskal [-] ) , V. Vorasický [-] , R. Šulc [-] - K. Zelenka [-] , M. Chládek [-] (46. D. Radosta [-] ) , A. Kraus [-] (70. J. Gabčo [-] ) , A. Ďurinda [-] , M. Rejman [-] (81. M. Barták [-] ) - J. Moravec [-] (48. P. Jína [-] )

TJ Tatran Rakovník
P. Cipra [-] - S. Mařík [-] , J. Bredler [-] , K. Výborný [-] , F. Novák [-] , J. Hejda [-] - D. Dolák [-] (55. V. Máče [-] ) , M. Petrák [-] (46. T. Rothe [-] ) , D. Doupal [-] (68. J. Červenka [-] ) , P. Kučera [-] , M. Verner [-]

ŽK: 28. J. Moravec - 45. D. Dolák , 61. V. Máče , 90. P. Kučera . ČK: 46. T. Chlumecký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kříž Jiří - KOŠAN Martin, HODEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.