4:2
(1:1)
10. J. Baka
77. P. Zima
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

1.kolo, Středočeský | Beroun | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas Svatá - Vysoký Újezd skončil výhrou domácího týmu


Branky


15. J. Morstein , 47. M. Suchý , 60. M. Suchý , 90. J. Morstein - 10. J. Baka , 77. P. Zima
0

Svatá první utkání v nové sezoně zahájila na domácím hřišti proti týmu TJ Sokol Vysoký Újezd. Konečné skore bylo 4:2 , domácí tak uhájili na svém hřišti výhru a do tabulky si zapsali tři body z prvního zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl remízový

Úvodní zápas nové sezony pro týmy Svatá a Vysoký Újezd zahájil pan rozhodčí Zdeněk Veverka. Hned na začátku bylo na obou týmech znatelné, že si v dnešním zápase chtějí dojít pro výhru a zapsat si tři body do tabulky. Lépe začátek utkání vyšel hostům, v desáté minutě se trefil Jaroslav Baka a poslal tak svůj tým do vedení. Hosté se ale ze svého gólu nemohli radovat moc dlouho, v patnácté minutě mířil přesně hráč ze Svaté Jan Morstein a upravil tak stav na 1:1 . Do konce prvního poločasu byla hra celkem vyrovnaná, do šancí se dostávaly oba týmy, ale žádná z těchto šancí neskončila gólem, brankáři si v prvním poločase vedli velmi dobře a předvedli několik hezkých zákroků. První poločas se nenastavoval s tak po čtyřicetipěti minutách odcházeli hráči do šaten za stavu 1:1 . 

Ve druhém poločase se štěstí obrátilo na starnu domácích

Do druhého poločasu nastoupily oba týmy se změnou v sestavě za tým domácích ze Svaté střídal Lukáš Havlíček, nahradil ho Milan Suchý a za hosty z Vysokého Újezdu střídali Matěj Vlasák, Martin Kokrda a na hřišti je nahradili hráči Jakub Svárovský a Václav Kučera. Střídání se vyplatilo domácím, hned ve čtyřicátésedmé minutě skoroval Milan Suchý a poslal tak svůj tým do vedení 2:1 . Brankář hostů, Tomáš Kratochvíl hned po této brance musel vystřídat, v bráně ho nahradil Jiří Severin. Další branku přidal domácí tým v šedesáté minutě, trefil se znova Milan Suchý . V sedmdesátéčtvrté minutě Svatá střídala, hřiště opustil Daniel Ondračka a nahradil ho Radek Bartoníček o minutu později uviděl domácí hráč Martin Vůjta žlutou kartu. Sedmdesátásedmá minuta byla ve znamení gólu, trefil se Pavel Zima z týmu Vysoký Újezd a snížil tak stav na 3:2 , ve stejné minutě se střídalo u domácích, odešel Roman Kroužecký a nahradil ho Jan Pelcl. Utkání začalo být ke konci hrací doby tvrdší a vyhrocenější, i když domácí vedli , nebylo stále jasné jak se rozdělí body z tohoto zápasu, jelikož hosté si vytvořili několik gólových šancí. Svatá ještě naposledy v osmdesátépáté minutě střídala, odešel Vít Pelc a místo něj nastoupil Michael Falc. Poslední minuty základní hrací doby byly pro oba týmy emočně silné a tak ještě rozhodčí rozdal dvě žluté karty, obdržel ji domácí Milan Suchý a Jakub Svárovský z týmu hostů. Pan rozhodčí nastavil dlouhých šest minut, což prospělo domácím, v devadesátétřetí minutě se trefil do sítě hostů Jan Morstein a upravil skoro na konečných 4:2 . Tři body za výhru si tak připsal do tabulky tým FK Svatá.



Ohlasy k zápasu



Vysoký Újezd
hráč J.S.: První zápas sezony je vždy těžší než další utkání. Dnes náš výkon bohužel nestačil, ale věříme že příští zápas dopadne lépe. Myslím že jsme tady mohli uhrát alespoň remízu, bohužel štěstí bylo na straně soupeřů.



Sestavy


Svatá
P. Falc [-] - D. Ondračka [-] (74. R. Bartoníček [-] ) , L. Havlíček [-] (46. M. Suchý [-] ) , V. Pelc [-] (85. M. Falc [-] ) , T. Kahaj [-] , J. Morstein [-] , M. Vůjta [-] , R. Kroužecký [-] (77. J. Pelc [-] ) , K. Fuxa [-] , A. Vlasák [-] , D. Kúdela [-]

Vysoký Újezd
T. Kratochvíl [-] (47. J. Severin [-] ) - J. Hnátek [-] , J. Baka [-] , T. Sloup [-] , M. Kokrda [-] (46. V. Kučera [-] ) , M. Vlasák [-] (46. J. Svárovský [-] ) , M. Trojan [-] , O. Kail [-] , P. Zima [-] , P. Burian [-] , M. Barták [-]

ŽK: 75. M. Vůjta , 88. M. Suchý - 89. J. Svárovský .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: VEVERKA Zdeněk - KVASNIČKA Jiří (N), SLOUP Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.