EXPERT TIP - 6.kolo Vysočina | Pelhřimov | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 10.9.2017

0

Expertem následujícího, již pátého hrácího kola je jeden z nejpovolanějších, Patrik Macháček z Kamenice nad Lipou, který se stal vítězem tipovačky Poutník ligy pro uplynulou sezónu 2016/2017, což o jeho přehledu v soutěži zřejmě něco vypovídá. Máte-li i vy zájem zapojit se do tipovačky v Poutník lize, není nic jednoduššího než se zaregistrovat na fotbalunas.cz a pak už se jen zapojit do Tip ligy. V případě, že máte zájem stát se expertem některého z následujících kol, napište redaktorovi soutěže na e-mail lukas.novotny@fotbalunas.cz.




Patrik Macháček

Momentálně zraněný hráč Kamenice nad Lipou od svých šesti let působí právě v tomto týmu. V klubu má několik funkcí od pokladníka po redaktora časopisu Kamenický Žabák, jenž vychází před každým domácím utkáním A či B týmu. Dále působí na jindřichohradecku i v pozici rozhodčího.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 33 - 29 - 38 %
Komentář experta:

Soupeř, na kterého se nám v minulosti příliš nedařilo. Tentokrát bychom tam chtěli určitě vyhrát. V obraně nám to celkem funguje. Základem bude vstřelit první branku zápasu. To by nám mohlo pomoci.

Tip experta: 1 29 - 29 - 42 %
Komentář experta:

Zatím jsou hosté remízovým králem a tentokrát by si ze hřiště trápícího se Plačkova jistě rádi odvezli tři body. Plačkov už by se ale potřeboval chytit. Mohlo by to pro ně tentokrát dopadnout dobře díky těsné výhře.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Žirovnice začala soutěž velmi dobře a především Pokorný si s obranou soupeřů pohrává. Domácí potřebují zlepšit zakončení. Tentokrát by ale mohlo padnout dost branek a domácí nakonec vyhrají.

Tip experta: 0 14 - 48 - 38 %
Komentář experta:

Budíkov má v humpoleckém derby výhodu domácího prostředí. To by mu mohlo pomoci k bodům. Klíčem k úspěchu by mohl být Lukáš Kavka, pokud nastoupí. Jiřicím vyšel začátek soutěže a jsou pro mě favoritem v tomto utkání. Přesto zkusím díky domácímu prostředí Budíkova plichtu.

Tip experta: 2 38 - 19 - 43 %
Komentář experta:

Ač mám o týmech přehled, Lukavec je pro mě zatím celkem neznámá. Mohl by se jim do sestavy vrátit náš bývalý spoluhráč David Slabý, což by měla být posila. Pacovu se zatím nedaří jak v "Poutníku" tak i v A třídě. Tentokrát by si ale hosté mohli připsat tři body.

Tip experta: 2 0 - 19 - 81 %
Komentář experta:

Domácí přes léto oslabili, naopak hosté jsou favorité soutěže. Obrataň podává na domácím hřišti lepší výkony než venku. Tentokrát ale vyjde domácí tým naprázdno.

Tip experta: 1 90 - 0 - 10 %
Komentář experta:

Čejov sestavil dobrý tým, který se snaží hrát fotbal. Hosté dokáží venku občas týmům zatopit. Zde by si ale mělo dobře hrající domácí mužstvo s několika kvalitními hráči připsat výhru.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Patrik Macháček 5
2. Martin Pokorný 5
3. Jan Přibyl 5
4. Jiří Jetmar 4
5. Pavel Šiška 4
6. Tomáš Filípek 4
7. Jan Semrád 4
8. Petr Munduch 3
9. Pavel Nápravník 3
10. Jaroslav Herna 3
11. Jakub Vincenc 3
12. Tomáš Pavlíček 3
13. David Macháček 3
14. Martin Krupicka 3
15. Milan Zeman 3
16. Lukáš Loukota 2
17. Lukáš Novotný 2
18. Jolana Hnátová 2
19. Michal Tesař 2
20. Tomas Prokop 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.