EXPERT TIP - 10.kolo Středočeský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 9.10.2022

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Jan Červený

Hráč týmu SK Rakovník

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 60 - 40 - 0 %
Komentář experta:

Myslím, že tady to bude vyrovnané, oba týmy mají dost zkušených hráčů. Domácí budou lepším týmem, ale hosté dokáží uhrát bod.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí jsou vedoucím celkem tabulky. Není divu, patří mezi nejlepší týmy v soutěži. Hosté to budou mít složité. Očekávám jasnou výhru domácích velkým rozdílem.

Tip experta: 2 62 - 13 - 25 %
Komentář experta:

Tady nemůžu říct nic jiného, než že očekávám výhru Rakovníka. Myslím si, že teď nepodáváme špatné výkony a potřebovali bychom venku také už vyhrát. Pro nás je ale každý bod cenný. Velká Dobrá je však zkušený a dobrý celek, který doma moc neprohrává, takže si myslím, že nás čeká vyrovnaný zapas.

Tip experta: 1 62 - 25 - 13 %
Komentář experta:

Zde očekávám výhru Kralup, které potřebují po dlouhé době vyhrát. V týmu mají spoustu zkušených hráčů včetně Jirky Novotného a myslím si, že doma si to pohlídají.

Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Domácí se zatím trápí a nedaří se jim. Chlumec je velice dobrý tým a dobře takticky připravený. Myslím si, že hosté to v Králově Dvoře moc těžké mít nebudou.

Tip experta: 1 50 - 50 - 0 %
Komentář experta:

Hostující tým moc neznám, je to pro mě velká neznámá. Myslím, že velkou roli bude hrát domácí prostředí, a to také rozhodne pro výhru Jinočan.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Kladno využívá toho, že B-tým často doplňují hráči z A-týmu, což v zápasech musí být znát. Myslím, že Kladno vyhraje, ale Klecany budou kousat.

Tip experta: 0 87 - 13 - 0 %
Komentář experta:

Zde očekávám vyrovnaný zápas mezi dobrými celky. Kosoř se může spolehnout na výborného Milana Černého, naopak hosté na nadstandardního Soldáta. Očekávám remízu.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Václav Placák 5
2. Jan Konopásek 4
3. Jana Malecká 4
4. Rastislav Stříška 4
5. Radek Vostárek 4
6. Radek Hruška 3
7. Václav Bláha 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.