EXPERT TIP - 11.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.10.2023


Zpět na experttip

Jakub Tomíček


Fotbalový podzim o víkendu pokračuje již desátým kolem. Opět se hlásíme s naší tradiční rubrikou Expert kola, kde o své tipy podělí zástupce jednoho z účastníků letošní soutěže. Tentokrát jsme oslovili zástupce štěpánkovického oddílu - obránce JAKUBA TOMÍČKA. Devětadvacetiletá stálice štěpánkovické defenzívy s číslem 11 na zádech vyniká svou neúnavností a poctivým přístupem ve své obranářské funkci. Trenér sází nejen na jeho účinné plnění úkolů, ale i na podporu útočné činnosti, kdy dokáže přihrát do úniku či nákopem vybídnout spoluhráče do šance.

Jakub Tomíček je odchovancem Štěpánkovic. Právě ve své rodné vesnici učinil své první fotbalové krůčky, když jej jeho táta i děda v 6-ti letech přihlásili do místní přípravky. A byť se jako malý kluk rád věnoval vícero hrám, fotbal u něj zvítězil na plné čáře. Během žákovských let si jeho talentu začali všímat v nedalekém Dolním Benešově, za který už v dorostu nastupoval. Na mužskou část kariéry se vrátil opět zpátky do Štěpánkovic, za které od té doby nepřetržitě nastupuje. Pro trenéry se stal ztěžejním hráčem a jedním z hlavních pilířů defenzívy. Od mládí je velkým fanouškem FC Barcelony a obdivovatelem Pavla Nedvěda. 


Kdo podle něj v tomto kole zvítězí a kdo naopak bude muset sklopit uši? Podívejme se na jeho tipy.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tip experta 0

Komentář:

Zajímavý souboj dvou kvalitních týmů, což dokazuje jejich postavení v tabulce. Myslím si, že půjde o vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Patrik Minarčík 0

Tomáš Kalvar 0

Pavel Konečný 0

Kryštof Surovec 1

David Obrusník 2

Marek Švábík 0

Aleš Silber 0

Petr Vala 1

Radim Mudrik 2

Míchal Jaroš 1

Patrik Ožvolda 1

Marek Kulaviak 2

Jiří Lusar 1

Zpět na experttip