EXPERT TIP - 11.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 15.10.2023

0

I v letošní nové sezóně budeme čtenářům přinášet seriál tipérů, kteří si zahrají na Experta daného kola. Budeme oslovovat hráčské i trenérské osobnosti, které mají s touto soutěží co dočinění. Postupně oslovíme všechny zúčastněné týmy.  




Jakub Tomíček


Fotbalový podzim o víkendu pokračuje již desátým kolem. Opět se hlásíme s naší tradiční rubrikou Expert kola, kde o své tipy podělí zástupce jednoho z účastníků letošní soutěže. Tentokrát jsme oslovili zástupce štěpánkovického oddílu - obránce JAKUBA TOMÍČKA. Devětadvacetiletá stálice štěpánkovické defenzívy s číslem 11 na zádech vyniká svou neúnavností a poctivým přístupem ve své obranářské funkci. Trenér sází nejen na jeho účinné plnění úkolů, ale i na podporu útočné činnosti, kdy dokáže přihrát do úniku či nákopem vybídnout spoluhráče do šance.

Jakub Tomíček je odchovancem Štěpánkovic. Právě ve své rodné vesnici učinil své první fotbalové krůčky, když jej jeho táta i děda v 6-ti letech přihlásili do místní přípravky. A byť se jako malý kluk rád věnoval vícero hrám, fotbal u něj zvítězil na plné čáře. Během žákovských let si jeho talentu začali všímat v nedalekém Dolním Benešově, za který už v dorostu nastupoval. Na mužskou část kariéry se vrátil opět zpátky do Štěpánkovic, za které od té doby nepřetržitě nastupuje. Pro trenéry se stal ztěžejním hráčem a jedním z hlavních pilířů defenzívy. Od mládí je velkým fanouškem FC Barcelony a obdivovatelem Pavla Nedvěda. 


Kdo podle něj v tomto kole zvítězí a kdo naopak bude muset sklopit uši? Podívejme se na jeho tipy.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 36 - 43 - 21 %
Komentář experta:

Zajímavý souboj dvou kvalitních týmů, což dokazuje jejich postavení v tabulce. Myslím si, že půjde o vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip experta: 1 86 - 14 - 0 %
Komentář experta:

Heraltice hrály s námi v minulém kole a příjemně mě překvapily svou předvedenou hrou. Doplatily jen na neproměňování šancí. Každopádně tady si vsadím na Lazce, které sice dva zápasy po sobě nevyhrály, ale hlavně doma bývají nebezpečné.

Tip experta: 1 79 - 7 - 14 %
Komentář experta:

Těžký zápas na tipování. Albrechtice mě svým výkonem proti nám nijak neoslnily, ale s Kozmicemi, které se zatím trápí, si to ve svém domácím prostředí nejspíš pohlídají.

Tip experta: 0 21 - 58 - 21 %
Komentář experta:

Strahovice zatím na svém hřišti získaly pouze jeden bod a určitě nebudou chtít odevzdat další Bolaticím. U těch vidím dost nevyrovnané výkony a proto si myslím, že zápas skončí nerozhodně.

Tip experta: 1 14 - 7 - 79 %
Komentář experta:

Tady nemůžu jinak, než věřit v naše vítězství. Stará Bělá je bezpochyby kvalitní tým, který si k nám pojede pro body. Nicméně nám se poslední dva zápasy výsledkově vydařily a chceme v tom pokračovat.

Tip experta: 1 79 - 0 - 21 %
Komentář experta:

Libhošť těží hlavně z domácího prostředí, kde získala čtyři vítězství. Naopak Ludgeřovice mi zatím letos nepřijdou v úplně dobré formě. Domácí potvrdí formu na svém hřišti.

Tip experta: 1 43 - 14 - 43 %
Komentář experta:

Starý Jičín je na domácím hřišti nepříjemným soupeřem. Pocítí to i tým z Píště, kterému se zatím venku moc nedaří.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. David Obrusník 5
2. Marek Kulaviak 4
3. Petr Vala 3
4. Radim Mudrik 3
5. Patrik Minarčík 3
6. Tomáš Kalvar 3
7. Jiří Lusar 3
8. Pavel Konečný 3
9. Kryštof Surovec 3
10. Aleš Silber 2
11. Patrik Ožvolda 2
12. Marek Švábík 1
13. Míchal Jaroš 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.