EXPERT TIP - 22.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2023-2024

Datum kola: 19.5.2024

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Michal Schreier

 

O své tipy a zápasové predikce se s námi podělil trenér a stále ještě i hráč chlebičovských Viktoriánů MICHAL SCHREIER. Dvaačtyřicetiletý středopolař si užívá svou premiérovou sezónu z pozice hlavního kouče. Jeho kroky do Chlebičova zamířily po nedávném povedeném angažmá v Kravařích, s kterými zažil svůj poslední z řad několika vykopaných postupů. V Chlebičově působí od loňského léta 2023. Koučink se dal u něj předpokládat, neboť vedení lidí se k němu určitě hodí, už jen proto, že se profesně věnuje dětem jako učitel na základní škole. Už rok a půl si navíc užívá roli hrdého otce, kdy mu radost dopřává 1,5-roční syn Matias. 

Michal Schreier je rodákem a odchovancem Opavy. Jeho první fotbalové krůčky směřovaly na hřiště v Opavě-Kylešovicích. Jeho talent neutekl pozornosti trenérů jiného opavského klubu - SFC Opava. Mládežnické kategorie tak strávil převážně v Opavě, ale stihl i angažmá v jiné slezské metropoli, a sice v dresu Baníku Ostrava, kde si zahrál mj. i s Milanem Barošem. Jeho mužská kariéra je jedna velká dobrodružná cesta. Během dvaceti let své mužské kariéry stihl odkopat zápasy ve více než deseti destinacích. Jmenujme mezi ně Opavu, Hlučín, Dolní Benešov, Rýmařov, Břidličná, Hradec n/M, Kravaře, Mokré Lazce, Bohuslavice, Jakartovice anebo právě nynější Chlebičov. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 0 10 - 5 - 85 %
Komentář experta:

Zajímavé derby, které podle mě nebude mít jasného favorita. Domácím jde o hodně, potřebují získat body pro záchranu. Darkovičky jsou sice vedoucím týmem, ale mají nyní úzký kádr. Proto dám na plichtu.

Tip experta: 2 65 - 10 - 25 %
Komentář experta:

Jako správný trenér věřím svému mužstvu a doufám v naše vítězství. Sice se bude hrát za specifických podmínek na umělé trávě. Ve hře je boj o třetí místo, takže bude o co hrát.

Tip experta: 1 30 - 30 - 40 %
Komentář experta:

Heraltice hrají o záchranu a potřebují nutně zvítězit. Myslím, že doma tentokrát nezaváhají. Albrechtice nemají vůbec špatné jaro a uhrály skvělé výsledky. Ale myslím, že ve tentokrát budou tahat za kratší konec a Heraltice doma zvítězí.

Tip experta: 1 90 - 10 - 0 %
Komentář experta:

Dávám jedničku, že Strahovice doma nezaváhají a výhrou si definitivně pojistí záchranu v soutěži. Doma jsou navíc velmi silní, takže neváhám si vsadit zrovna na ně.

Tip experta: 1 70 - 20 - 10 %
Komentář experta:

Také věřím více domácím. Kozmice budou chtít potvrdit, že jsou doma nepříjemné. Libhošť navíc nemá zrovna povedenou jarní pasáž. Takže domácí tým potvrdí svou kvalitu a využije domácího prostředí.

Tip experta: 1 85 - 5 - 10 %
Komentář experta:

Štěpánkovice potřebují nutně zvítězit, aby se ještě mohly udržet v soutěži, ale myslím, že v Píšti se jim to nepovede. Píšť má podstatně kvalitnější kádr a navíc je doma prakticky stoprocentní.

Tip experta: 0 0 - 100 - 0 %
Komentář experta:

Zápas se už sice před pár dny odehrál a skončil remízou. Na tu bych si i vsadil, kdyby se teprve hrálo. Bolatice ještě nemají jistou záchranu a potřebují posbírat nějaké ty body. Lazce nemají na jaře takovou formu, aby z nich šel vyloženě strach. Takže mi z toho vychází remíza.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Kryštof Surovec 5
2. Petr Vala 4
3. David Obrusník 4
4. Patrik Ožvolda 4
5. Vladan Ležák 4
6. Patrik Minarčík 4
7. Marek Kulaviak 4
8. Ladislav Beran 4
9. Venca Likeš 4
10. Jaromír Bělunek 4
11. Pavel Konečný 4
12. Patrik Slavík 3
13. Miroslav Liška 3
14. Aleš Silber 3
15. Daniel Kožušník 3
16. Radek Hruška 3
17. Nicolas Sýkora 3
18. Petr Kabisch 2
19. Vojtěch Tomíček 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.