HISENSE Hráčem 2. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 13.08.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



David Exner

47%

David Exner (24 let) je krajní obránce, který od léta 2017 nepřetržitě hájí barvy klubu z Mokrých Lazců. Letos jej čeká již sedmá sezóna v žluto-modrém dresu. V Mokrých Lazcích hrával už jako malý kluk, pravděpodobně v tomto klubu učinil své první fotbalové krůčky. Následně prošel mládežnickými kategoriemi Minervy (dnes Slavie) Opavy. Na mužskou část kariéry se vrátil zpět do Mokrých Lazců. Odůvodnění, proč byl v tomto kole nominován, si můžete přečíst v článku Sestava kola - 2. kolo.   

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jakub Dziža 46%
3. Martin Pawlenka 2%


0

Máme za sebou nejen úvodní ligové kolo, ale rovněž i úvodní hlasování fanoušků v anketě o Hráče kola. Ten vzešel z kandidátů, kteří byli nominováni do první sestavy kola. Výsledky tohoto hlasování určily, že naším prvním letošním Hráčem kola se stal mokrolazecký krajní bek DAVID EXNER, který se ziskem 47% hlasů jen těsně porazil druhého Jakuba Dzižu ze Staré Bělé, jenž získal 46% obdržených hlasů. Tak těsný rozdíl mezi prvním a druhým jsme už dlouho neměli. Dá se předpokládat, že o celkovém vítězi muselo rozhodnout jen pár hlasů. Třetí místo obrdžel Martin Pawlenka z Píště, kterému daly svůj hlas 2% hlasujících. 

 

Davidu Exnerovi gratulujeme!!!

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.