HISENSE Hráčem 14. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 24.03.2024

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Kalvar

65%

Dvaadvacetiletý Tomáš Kalvar obléká dres Darkoviček od léta 2022. Jedná se tedy o jeho druhou sezónu v hlučínském klubu. Do týmu si jej přivedl trenér Melecký, který si šikovného záložníka všiml při zápasech v nedaleké Hati. Právě v Hati započala záložníkova kariéra. V mládežnických kategoriích se přesunul do Darkoviček, které mají oproti Hati lepší zázemí a i propracovanější podmínky pro mládež. Po konci dorostu se Tomáš Kalvar rozehrál znovu v mateeřské Hati, odkud, jak už bylo zmíněno, jeho kroky putovaly do prvního týmu Darkoviček. Zde se stal pevnou součástí základní sestavy. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Michal Malchárek 25%
3. Vojtěch Polášek 4%


0

Máme za sebou program úvodního jarního kola a s tím i související hlasování o Hráče 14. kola. Děkujeme všem čtenářům a hlasujícím, kteří se do tohoto vyhlášení nejlepšího hráče zapojili. Na základě vašich přidělených hlasů vzešla trojice s nejvíce hlasy. Třetí místo si se ziskem 4 % hlasů vybojoval uzdravený obránce Vojtěch Polášek z Ludgeřovic. Na stříbrnou příčku dosáhl se ziskem 25 % hlasů strahovický tahoun Michal Malchárek. Vítězem kola se stal zcela oprávněně se ziskem 65 % hlasů Tomáš Kalvar z Darkoviček, který hattrickem pomohl skolit soka a posunout svůj tým do čela soutěže. Gratulujeme!!! 

 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.