HISENSE Hráčem 16. kola, 1.A třída sk. A, se stává...

Datum kola: 02.04.2023

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Dziža

60%

Pro zkušeného 28-letého středopolaře Jakuba Dzižu je to již druhé ocenění Hráče kola v této sezóně. Tentokrát si jej vysloužil za povedený výkon proti nepříjemnému soupeři z Ludgeřovic. Jakub Dziža opět ukázal, že patří mezi tahouny svého mužstva, o čemž se v uplynulý víkend mohly přesvědčit Ludgeřovice. Starobělský záložník předvedl ve šlágru kola povedený výkon, když nejprve po úniku vyrovnával a za pár minut vybojoval po faulu na jeho osobu přímý kop, z kterého Stará Bělá udeřila podruhé. Na hřišti bývá nepřehlednutelný, jednak díky své urostlé postavě, ale především díky jeho schopnostem. Spousta akcí týmu začíná u jeho osoby a je jedno, jestli rozehrává nohou, anebo pomocí rukou, když háže dalekonosné auty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dominik Šebesta 29%
3. Daniel Schrom 7%


0

V průběhu týdne proběhlo další hlasování fanoušků o Hráče kola. Ten vzešel z vybrané jedenáctky hráčů, kteří byli zvoleni do sestavy kola. Naše redace nyní přínáší výsledky. Opět s přehledem opanovali hlasování zástupci ze Staré Bělé. Vítězem se stal záložník Jakub Džiza, kterému bilance 1+1 ve šlágru kola v Ludgeřovicích přinesla 60% všech získaných hlasů. Na druhém místě skončil jeho spoluhráč Dominik Šebesta, který výborným výkonem v obraně eliminoval soupeře a po právu obdržel 29% hlasů. Na třetím místě skončil hradecký krajní záložník Daniel Schrom, jenž si za důležitý gól proti Jistebníku vysloužil 7% hlasů. 

 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.