Miroslav Jánský

Kontakty:

Reportáž

Souboj nováčků pro Roudné


V sobotu došlo v krajském přeboru na souboj nováčků, ve kterém přivítaly Třebětice roudenské Malšany. 


Reportáž

Třebětice vyloupily Jankov


Jediný nedělní zápas se v rámci čtyřiadvacátého kola odehrál v Jankově, kam dorazily Třebětice. 


Reportáž

Zápas Třebětic s Týnem vítěze nepoznal


Nový trenérský štáb Třebětic čekalo v neděli první domácí utkání, ve kterém nastoupili Motáci proti týnské Olympii.


Reportáž

První jarní bod! Třebětice urvaly remízu v Trhových Svinech


Po odstoupení trenéra Marka Černocha převzal vedení třebětického A mužstva Zdeněk Koutný z Jemnice, kterého doplnil asistent Petr Kelbler. Nový trenérský tým čekala první zkouška na venkovním hřišti, konkrétně v Trhových Svinech.


Reportáž

Trenér Marek Černoch končí na lavičce Třebětic, osudovou porážku uštědřily Motákům Semice


Neděle přinesla v rámci krajského přeboru dvě důležitá utkání. Jedno z nich se odehrálo v Třeběticích, kam zamířily Semice.


Reportáž

Strakonice přetlačily Třebětice, rozhodl vyloučený Krejčí


Druhý nedělní zápas se v rámci jubilejního, dvacátého, kola krajského přeboru odehárl ve Strakonicích, kam dorazily Třebětice.


Reportáž

Atraktivní duel v Třeběticích vítěze nepoznal


Po třech jarních porážkách, ve kterých změřily Třebětice své síly s tím nejlepším, co krajský přebor nabízí, čekal na Motáky duel s druhým nováčkem soutěže z Mirovic, který ve vzájemném duelu na podzim zvítězil poměrem 4:3.


Reportáž

Hluboká se dlouho trápila, nakonec však bere tři body


Po porážce na půdě Třeboně poměrem 0:2 chtěl tým z podzámčí naplno bodovat v domácím prostředí proti nováčkovi z Třebětic. Utkání se však dlouho neslo ve vyrovnaném duchu a rozhodnutí se fanoušci museli dočkat až v samotném závěru utkání. 


Reportáž

Olešník prokázal svoji kvalitu a vyloupil Třebětice


Nedělní utkání v krajském přeboru přinesl také souboj nováčka se zkušeným týmem. Třebětice přivítaly Olešník


Reportáž

Třeboň vyloupila Třebětice, hattrickem se blýskl Martin Průcha


Úvod jarní části sezony zavítal v neděli také do Třebětic, kde Motáci vyzvali v derby třeboňskou Jiskru. Souboj, který sledovalo nad tři sta diváků nakonec přinesl pět branek, bohužel pro domácí fanoušky se však trefovali pouze hostující hráči.


Reportáž

Třebětice otočily nepříznivý stav utkání proti Rudolfovu


Rudolfov čekal po porážce v Třeboní poslední domácí duel podzimní části krajského přeboru proti nováčkovi soutěže z Třebětic, kterého do "Perštátu" přijela podpořit velká skupina fanoušků.


Reportáž

Třeběticím domácí premiéra zhořkla! Hlubokou vysvobodil Rottenborn


Dvou postupy za sebou přinesly do Třebětic v sobotu velkou slávu. Domácí tým vedený Markem Černocem čekal první domácí duel v krajském přeboru a po venkovním utkání v Olešníku čekal domácí další těžký soupeř. Tentorkát Hluboká nad Vltavou.


Reportáž

Třebětice byly blízko senzaci! Olešník ale zachránil Řepa


Pohádka ve fotbalovém prostředí. Tak by se dala popsat cesta Třebětic za poslední dvě sezony, když se tým z jihovýchodu jižních Čech dostal z 1.B třídy až mezi krajskou elitu. Los týmu Marka Černocha navíc přisoudil do prvního kola to největší jméno posledních let, Olešník.


Reportáž

Postupující Třebětice se rozloučily s 1. A třídou vítězně


Domácí celek neponechal nic náhodě a zcela zaslouženě a přesvědčivě zvítězil v posledním mistrovském utkání této sezóny nad hosty z Chýnova.


Reportáž

Mistrovská kocovina? Pechoč hattrickem sestřelil postupující Třebětice


Očekával se víceméně jasný výsledek, ovšem hostům překazil plány lišovský Pechoč, který svým hattrickem dovedl svůj tým k vítězství. 


Reportáž

Mistři! Třebětice slaví postup do krajského přeboru


Výpraskem 8:0 si Třebětice zajistily dvě kola před koncem vysněný postup do krajského přeboru!


Reportáž

Jeden gól rozhodl o vítězství Třebětic


První a jedinou branku utkání vstřelil v 16. minutě Filip Nehyba a ta rozhodla o dalším vítězství Třebětic, které se stále drží s osmibodovým náskokem na první příčce. Třeběticím stačí už jen jedna výhra a mají jistý postup do krajského přeboru. V dalším kole se Třebětice utkají na domácím hřišti s budějovickou Lokomotivou a Meteor zavítá na hřiště Jistebnice, která má na táborské náskok čtyř bodů.


Reportáž

Třebětice i nadále opanují první příčku


První poločas vyzněl lépe pro hostující tým, který se dostal do vedení 0:2. Ve druhé půli přidal další dvě branky a skóre už jen korigoval domácí Rak. Třebětice tak získaly další důležité tři body. V dalším kole Kovářov zavítá do Jistebnice a Třebětice sehrají utkání na domácím hřišti s Mladou Vožicí.


Reportáž

FOTOGALERIE: Třebětice v Dačicích zvítězily těsně o jeden gól. Utkání se hrálo ve famózní atmosféře


Derby s velkou účastí fanoušků skončilo šťastněji pro hostující tým. Rozhodl o tom Vojtěch Švarc už v 39. minutě. Mužstvo z Třebětic si drží stále první příčku s jedním zápasem k dobru. V dalším kole se utkají Dačice s Jistebnicí a do Třebětic zavítá mužstvo z Veselí. PROJDĚTE SI FOTOGALERII ZE ZÁPASU!


Reportáž

Třebětice na domácím hřišti opět potvrdily roli favorita


Třebětice nastřílely Bernaticím pět gólů. Prosadil se především Filip Nehyba, který bernartickou branku pokořil čtyřikrát. Stále se tak drží na první příčce, druhý Chýnov na ně ztrácí pět bodů, avšak Třebětice mají stále jeden zápas k dobru stejně jako třetí Jistebnice. V dalším kole Třebětice zamíří do Dačic a Bernartice se utkají na domácím hřišti s mužstvem z Jistebnice.