Hráč 22. kola Lukáš Kopřiva: Furt se mi to honí hlavou. Je opravdu šílený dát osm branek v jednom zápase

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 22. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím útočník z TJ Sokol Košťany - Lukáš Kopřiva

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Sobědruhy jste porazili rozdílem třídy. Jsi spokojený s výsledkem?
S výsledkem jsem hodně spokojený. Po třech porážkách v řadě už jsme se potřebovali trošku zvednout a tohle nám dost pomůže.
Vstřelil jsi všechny branky domácích, bylo jich 8! Jak často se něco takového povede?
Furt se mi to honí hlavou. Je to opravdu šílený dát osm branek v jednom zápase. Dokážu říct, že tohle se poštěstí jednou za život a bude se mi to horko těžko překonávat.
Jak se ti v Košťanech hraje? Jsi spokojený? Parta dobrá?
V Košťanech se mi hraje dobře. Sice to má občas své mouchy, ale to je asi všude .Je pravda, že bych si chtěl zkusit nějakou lepší soutěž, kde ten fotbal bude na trochu lepší úrovni.
Jaké posty v útoku hraješ? Kde se ti hraje nejlépe?
Tak my to hrajeme na klasické dva útočníky a to mi vyhovuje. Pravdou je, že jsem začínal na obránci a vyzkoušel jsem úplně všechny pozice. V útoku jsem se ale našel asi nejvíce bych řekl.
Fandíš nějakému týmu mimo Košťan?
Co se týče profi fotbalu tak už od malička fandím AC Milánu ,to je taková moje srdcovka.
Máš fotbalový vzor? Někoho ke komu vzhlížíš nebo si ho sledoval dříve.
Můj vzor fotbalový byl vždycky Ibrahimovic, vždycky se mi líbil jeho styl hraní a čeho je furt schopný ve svém věku.
Jaké místo v tabulce byste si na konci sezóny přáli?
Byl bych rád, kdybychom byli v top 5 týmech .Na to se budeme muset ještě hodně snažit a snad to třeba vyjde. Sedmé místo co máme teď, tak s tím úplně spokojený nejsem. Máme rozhodne na víc.
Baví tě tréninky? Jak probíhají?
Je pravda, že já tréninky moc nestíhám, kvůli práci je to náročné. Co se týče tréninku, tak ty mají svoji kvalitu. Trenér Hegr tomu věnuje fakt dost času a ty tréninky mají svoji úroveň. Jen je strašná škoda, že na nich není nějak moc velká účast.
Kde všude sis zahrál? Jak jsi začínal s fotbalem?
S fotbalem jsem začínal už nějak od svých 5 let v Teplicích, kde jsem působil až do kategorie U17. Pak jsem přešel do Košťan, kde hraji do teď.
Znáš portál fotbalunas.cz? Líbí se ti?
Myslím si, že stránka fotbalunas.cz má rozhodně svoji kvalitu a líbí se mi, že se nezapomíná na nižší soutěže. To co děláte je fakt úžasný a musí se to ocenit.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.