Tomáš Fendrich - Rád bych se do divize ještě podíval

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v anketě o hráče kola. Jak hodnotíš utkání a svůj výkon?
Díky a děkuji i lidem, co pro mě hlasovali, moc si toho vážím. Do zápasu jsme vstoupili odhodlaně a hráli jsme, co jsme chtěli, pak nás nerozvážnost jednoho hráče dostala do 10 lidí, ale paradoxně jsme se ještě více semkli a vybojovali jsme si první jarní body. Můj výkon bych řekl, že se odrážel v celém týmu a každý jsme makali za druhého a snad tak budeme pokračovat.
Proti Jakubčovicím jste na jaře poprvé naplno bodovali. Myslíš, že vás tahle výhra nakopne?
No v to doufám, minulý zápas jsme už sahali po třech bodech, ale po tom co jsem nedal tutovku roku, tak jsme si potom body nechali ujít mezi prsty, tak snad se to už nikdy nestane.
Tvoje branka rozhodla utkání. Popsal bys nám ji?
Tonda Hruzík poslal po rohu míč zpátky do šestnáctky, Ondra Ponížil šel do souboje s brankářem, hlavičkoval do břevna a na mně už bylo jen abych to uklidil do brány, díky bohu jsem se už tentokrát nemýlil.
Podařilo se ti skórovat podruhé ve dvou zápasech. Cítíš se ve formě?
Kamarádi říkají, že se zajíci počítají až po honu.(smích) Takže jsem rád, že se teď daří a snad se bude dařit i na dále.
S kým si v kabině nejvíc rozumíš?
Řekl bych, že jsme si sedli celá kabina. Každopádně jsou tam kluci, co mě drží nohami na zemi, jako třeba Roman Trojan nebo Hruzíci.
Na podzim sis zkusil divizi ve Frenštátu pod Radhoštěm. Jak se ti tam líbilo a je divize soutěž, kterou bys chtěl jednou pravidelně hrát?
Za mě super zkušenost. Kabina fakt skvělá a jsem rád, že se jim teď daří a doufám, že v tom budou pokračovat. Rád bych se tam ještě podíval, tak uvidíme co bude dál.
Kde a v kolika letech jsi s fotbalem začínal?
Jsem původně z Kopřivnice, takže tam a myslím, že v pěti letech mě tam rodiče odložili, ať mají chvíli klid.(smích)
Máš nějaký fotbalový vzor?
Když jsem byl malý, tak jsem měl rád Tomáše Rosického už jen kvůli jménu, a taky protože hrál za Arsenal.
Co rád děláš ve volném čase?
Teď se celý můj život točí kolem psa, co jsme si s přítelkyni pořídili a jinak klasicky hory, výlety a nikdy nesmí chybět víno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.