Konec v Robstavu? Fotbalem jsem se nebavil a stálo to moc času, říká David Brabec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 25. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Vítězem je David Brabec z Křimic. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Minulý rok se ti narodilo dítě a měl jsi svatbu. Může to něco překonat?
Jedině postup do Kraje (směje se). Ne, samozřejmě je tohle to nejkrásnější období, které nelze překonat.
Udělal někdo z kamarádů na svatbě ostudu, nebo se vše obešlo bez problémů?
Bohužel tady není možné vše publikovat, ale něco se přeci jen najde (směje se), kamaráda nenapadlo nic lepšího, než ohodit zámecké zdi šampaňským…naštěstí nám to prošlo.
Jak se vůbec pekl tvůj přesun z ČFL do 1.A třídy?
Bylo to velmi rychlé a z mé strany i nečekané, ale postupně jsem dospěl k rozhodnutí, že musím odejít z Robstavu. Jsem velmi vděčný Křimicím, které se mě ujaly. Je tu skvělá parta a vítězná atmosféra.
Proč jsi musel odejít z Robstavu?
Nerad bych tady podrobně rozváděl situaci v Robstavu, ale řekněme to tak, že jsem se fotbalem nebavil a stálo to moc času, který jsem chtěl trávit především s rodinou.
Slyšel jsem, že máš rád noční život. Je to pravda?
To už je dávná minulost (směje se). Momentálně mám téměř každou noc pestrou se svou dcerou, takže si moc spánku neužiju a byla by velká chyba propařit celou noc ve městě (směje se). Teď už mě spíš baví posedět s kamarádama na zahradě a dát si pár piv.
Dostala se ke mě příhoda, kde jsi snad někoho v klubu nazval Hobitem a probral jsi se až v nemocnici. Vzpomeneš si na to ještě? Přidáš k tomu svůj komentář?
(Směje se) to by mě zajímalo, jak se tohle dostalo až k tobě (směje se). Bohužel musím konstatovat, že je to pravda…smutné na tom bylo, že ten “hobit” byl prý o hlavu vyšší, ale já si nic nepamatuju…každopádně se mi to moc nepovedlo.
Pracuješ ve skladu nábytku i s jinými fotbalisty například z Domažlic nebo z doubraveckého Senca. Kdo je největší workoholik a kdo si naopak dá po půlhodině práce nohy na stůl?
V podstatě je to pravda, jen už nedělám ve skladu, ale v kanceláři a případně jezdím na montáže (směje se) Za tu dobu, co tam pracuju, se tam prostřídaly snad 3 fotbalové jedenáctky (směje se) Každopádně největší workoholik je můj současný spoluhráč Kuba Dvořák, který chodí do práce občas i 8x týdně (směje se) pak je tam můj bývalý spoluhráč z Přeštic, který po každé půlhodině nehledá stůl, na který by si dal nohy, ale spíše jeho oblíbený rohlík s paštikou (směje se).
Šéfuje vám Petr Došlý - legenda domažlického fotbalu. Slyšel jsem, že je často možná až moc pozitivní. Není už to pak otravné?
Občas ano, ale občas ho taky ta pozitivní nálada přejde, když zjistí, že mu prodloužili termín dodání zboží do jeho objednávky (směje se) Ale celkově tam panuje pozitivní nálada.
Kočka nebo pes?
Máme doma oboje, ale se psem je větší sranda.
Blíží se fotbalové EURO. Když odhlédneme od České reprezentace, koho vidíš jako vítěze?
Přál bych si Portugalsko, ale myslím si, že vyhraje Francie.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.