"Kdo se dostane do baráže, jestli my nebo Dlouhý Újezd to se ještě uvidí", prozradil nám své prognózy hráč kola Miloslav Duchoň

V devatenáctém kole jste za nejlepšího hráče vybrali útočníka Kolovče Miloslava Duchoně. V utkání s Meclovem (report zde) byl naprosto k nezastavení a ke vstřelené brance přidal i dvě gólové přihrávky. Koloveč díky jeho stabilním a spolehlivým výkonům stále může pomýšlet na místo v baráži. Pojďme se podívat, co nám prozradil v našem rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste popsal Vaše utkání s Meclovem?
Myslím si, že to byla povinná výhra. Soupeř sice měl několik příležitostí, ale tři body jsme si bez problémů pohlídali. Mohli jsme vstřelit i víc branek.
Jaké máte vyhlídky do zápase v Bělé?
Bude to hodně těžké utkání, soupeř hraje dobrý fotbal, to víte nováček soutěže, snaží se. Bylo by špatné, kdybych řekl, že nevyhrajeme (smích).
Jak tipujete umístění týmů po sezoně, kdo bude na postup a kdo naopak na sestup?
Sestoupí určitě Klenčí, mají velkou ztrátu na zbytek tabulky. O druhé místo to bude ještě boj, mezi týmy ze spodku nejsou moc velké bodové rozdíly, těžko říct. Na postup bude určitě Tlumačov a kdo se dostane do baráže, jestli my nebo Dlouhý Újezd to se ještě uvidí.
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
Začínal jsem v šesti letech v Blížejově. Poté jsem se přesunul do Staňkova, kde jsem hrál v dorostu a chvíli i v A-týmu. Na chvíli jsem se vrátil do Blížejova, následně jsem nastupoval za Poběžovice, kde jsme postoupili z 1.A třídy do krajského přeboru. Po dalším návratu do Blížejova jsem následně přestoupil do Kolovče, kde hraji již desátým rokem.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Dříve to byl David Beckham, který už nehraje. Takže nyní to bude asi Cristiano Ronaldo.
Máte nějaký oblíbený tým, kterému fandíte?
Jsem fanouškem Realu Madrid.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.