"Sezóna je pro nás zklamáním, určitě máme tým, který by měl být minimálně v horní polovině tabulky", zní z úst Petra Steinbergera - hráče kola

V pětadvacátém kole jste za nejlepšího hráče vybrali záložníka Postřekova Petra Steinbergera. V domácím utkání se Stodem (report zde) patřil k nejlepším hráčům na hřišti a jeho dvě branky výrazně pomohly Postřekovu k zisku veledůležitých tří bodů. Postřekov má díky výhře jistotu, že bude v 1.B třídě hrát i příští rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak byste zhodnotil utkání se Stodem?
Do utkání jsme šli s tím, že musíme za každou cenu získat tři body a od první minuty to bylo na hřišti znát. Soupeře jsme k ničemu nepustili a vytvořili si mnoho šancí, které jsme bohužel neproměnili. Pomohl nám až vlastní gól soupeře, po kterém jsme se zklidnili a do přestávky přidali další 3 branky a bylo prakticky po zápase. Po poločase už se zápas spíše dohrával, ale i tak se nám podařilo 2x skórovat. Byl to náš nejlepší zápas jarní sezony.
Jaké máte vyhlídky do posledního utkání s Bezdružicemi?
Na horkou půdu do Bezdružic jedeme s cílem uhrát co nejlepší výsledek, který nám zaručí 100% záchranu v soutěži.
Jak byste zhodnotil celkové počínání Postřekova v sezoně?
Sezóna je pro nás zklamáním, určitě máme tým, který by měl být minimálně v horní polovině tabulky. Bohužel nás začátkem jarní části zastihla krize, kdy jsme ztratili 2 zápasy v závěru utkání a pak se to s námi vezlo zápas od zápasu. I když jsme byli herně lepší, sráželo nás brzké inkasování branek a neproměňování vyložených šancí, několik jich mám bohužel na svědomí (smích). Pomohla nám až remíza na půdě prvního Tlumačova, kde jsme zjistili, že to zase půjde.
Těšíte se na dokopnou? Máte v týmu nějaké speciální plány?
Na dokopnou se vždycky těším, sice ještě nevím, jestli se jí zůčastním, nejspíš budu muset být v druhý den v práci. V týmu asi nejsou nějaké speciální plány asi spíš klasika vodka, zelená, fernet, tuzemák (smích).
Jak vůbec vypadala Vaše dosavadní kariéra?
S fotbalem jsem začal v 10 letech v Postřekově. Ještě v žákovské kategorii jsem odešel do Domažlic, v dorostu jsem hrál za Senco Doubravku a Prazdroj Plzeň. V mužském fotbale jsem se vrátil zpět do Domažlic, kde se kopala divize, bohužel jsem se neprosadil a po roce šel na hostování do Klatov, ve kterých jsem odehrál také jednu sezonu a vrátil se do Postřekova, kde působím doteď s výjimkou minulé půlsezony, kdy jsem byl v Domažlicích B.
Máte nějakého oblíbeného hráče?
Ricardo Quaresma a z těch, kdo je více na očích se mě momentálně líbí Antoine Griezmann.
Máte nějaký oblíbený tým?
Manchester United a Sparta Praha.
Jak se Vám zatím líbí Euro?
Euro se mi zatím hodně líbí, padají krásné branky. Titul přeji Anglii nebo domácí Francii. Naši borci toho myslím nejsou schopni.
Co říkáte na úvodní utkání našeho týmu?
Z mého pohledu to nebyl špatný výkon, škoda že jsme to neubránili až do konce. Možná chvílemi chybělo víc odvahy, ale těžko se dá hrát se Španělskem otevřený fotbal. Nebo možná místo Davida Limberského, kdyby tam byl někdo ze Sparty, zápas by vypadal jinak (smích).
Kdo Vás zatím na šampionátu nejvíce překvapil?
Zatím mě překvapily všechny méně fotbalové země jako je například Albánie, Island, Rumunsko, Severní Irsko, jak dokáží trápit nebo i obrat favority o body. Zápasy jsou zatím všechny hodně vyrovnané.
Chtěl byste něco vzkázat spoluhráčům, popřípadě fanouškům, kteří pro Vás hlasovali?
Všem, kteří pro mě hlasovali moc děkuji. Příště znovu (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.