ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 11.kolo Zlínský | 1.A třída sk. B, 2021-2022. ,,Do každého tréninku a zápasu se snažím dát všechny síly.'' říká výherce 11. kola a hráč Fryštáku, Vít Malík

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 11. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak hodnotíš minulé utkání s Šumicemi? Kterého hráče bys pochválil?
Tak v utkání se Šumicemi si myslím, že jsme odehráli vyrovnaný zapas, akorát oni proměňovali šance a my ne. Určitě bych pochválil Daniela Koláře, který dal gól, ale hlavně celý tým za bojovnost až do posledních minut, i když to nakonec nevyšlo podle našich představ.
Věkem jsi ještě dorostenec, čím si myslíš, že sis zasloužil nastupovat za A-tým? Je velký rozdíl mezi dorostem a A týmem?
Tak já si myslím, že to je hlavně tím, že do každého tréninku a zápasu se snažím dát všechny síly a také možná tím, že je v týmu docela velká marodka. Pro mě je rozdíl mezi dorostem a A-týmem velký, protože hrát proti chlapům o hlavu větší je těžší než proti klukům, co jsou na tom podobně jako já. Ale snažím se na to zvykat a do soubojů se snažím chodit stejně, jako v dorostu, i když je většina hráčů větších a silnějších než já.
Fryšták se nachází na posledním místě tabulky, v čem si myslíš, že je příčina?
Tak myslím si, že hlavní příčina, proč je Fryšták na posledním místě je to, že se skoro vůbec netrénuje…
O Víkendu vás čeká utkání proti Osvětimany, které dosud neztratilo ani jeden bod. Co od tohoto utkání očekáváte?
Bude to hodně těžký zápas, ale to, že ještě neztratili ani bod neznamená, že je nemůžeme porazit, takže do toho dáme všechno a zkusíme je obrat o body.
Přerušilo někdy tvoji kariéru nějaké větší zranění?
Moje největší zranění byla zlomenina klíční kosti.
Rychlé otázky: Levák/pravák?
Pravák.
Rychlé otázky: Řízek/Svíčková?
Řízek.
Rychlé otázky: Sparta/Slavie?
Slavie.
Rychlé otázky: Zimní/letní příprava?
Zimní.
Rychlé otázky: Premier league/LaLiga?
Premier League.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.