2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 10:30

26.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO:Těsná prohra Sedlčan se suverénem soutěže a oslavy Milína začali!!


Branky


21. L. Kunc , 55. S. Gabriel - 53. M. Sirotek
9

Jako jediný tým Sedlčan dokázal na podzim porazit letošního mistra Milín. Na jaře se jim to jen těsně nepovedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po dvou vítězných zápasech v řadě Sedlčany zavítali na hřiště lídra soutěže a již jistě postupujícího Milína. Soupeř měl o motivaci postaráno. Tatran je jediným týmem, který je dokázal porazit a na debakl 0:4 z podzimu určitě nevzpomínají rádi.

 

Na hřišti se opět objevilo několik bývalých ligistů a v druhé půli i exreprezentant Vašek Kadlec hrající za Milín. Naopak hostující celek postrádal větší množství hráčů, hlavně ofenzivní trio Sochůrek, Štemberk a Habart

 

Od začátku měli domácí více ze hry, většinou ale naráželi na dobře organizovanou obranu Sedlčan. První vážnější šance Milína přišla až v 16. minutě. Po úspěšné kombinaci na pravé straně přišel centr na přední tyč, chytré pro tečování, ale gólman Filip Dřevojan byl na místě a míč vyrazil na roh. Tatran se prvně připomenul v 19. minutě, když z levé strany rozehrával roh Jakub Kdolský, na vápně vybídnul ke střele nepokrytého Hanuše, ale míč z jeho kopačky trefil pouze domácího obránce. Ve 22. minutě. se prvně měnilo skóre. Kapitán Luboš Kunc, který byl po autu sám ve středu hřiště si navedl míč na pravačku a utěšenou střelou z 25 metrů trefil levý horní roh branky, 1:0.

 

Sedlčany taktiku neměli a v 53. minutě se mohli radovat z vyrovnání. Marek Sirotek si dobře naběhnul do levého křídla, kde ho výborně našel jmenovec Marek Hanuš. Sám na brankáře a technickou střelou první jmenovaný srovnal na 1:1. Bohužel radost trvala jen dvě minuty. Po centru do vápna, kde se po šťastném odrazu dostal míč ke Gabrielovi, upravil na konečných 2:1. I v dalším průběhu zápasu mohli diváci vidět nadějné situace, ale skóre se už neměnilo. 



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Sedlčany
Vlastimil Zelenka – trenér: "Věděli jsme, že domácí jsou nejsilnější v rychlém přechodu a samozřejmě mají obrovskou kvalitu v zakončení. Jejích útočníci se cítí nejlépe v nábězích za obranu a hra zády k bráně jim moc nevoní. Proto jsme se chtěli soustředit na důslednou defenzivu v hlubším bloku a hrozit z rychlých brejků po křídlech. Podruhé jsme Milín o body neobrali, ale za náš výkon se vůbec nemusíme stydět, myslím že jsme si jeden bodík zasloužili. Nastavená taktika se ukázala jako účinná a nám vyhovovalo, že domácí hráli fotbal. Hlavní rozdíl byl v kvalitě zakončení. My jsme se dostali do minimálně stejného počtu nadějných situací, ale na šance se nehraje. Potěšující je naše bilance se suverénním vítězem přeboru. Ze čtyř ztracených bodů jsme mu vzali tři a z patnácti obdržených branek dostal gólman Štěch hned třetinu od našich střelců. Na dobrý výkon budeme chtít navázat v domácím zápase. Soupeřem nám budou Tuchlovice a tradiční výkop je v neděli 19.5. od 17:00".



Sestavy


TJ Ligmet Milín
M. Štěch [-] - J. Kvída [-] , J. Mezera [-] , O. Mazuch [-] - V. Šilhavý [-] , L. Rom [-] , L. Kunc [-] (74. M. Zákoucký [-] ) , M. Pohořálek [-] (46. L. Šedivý [-] ) , J. Bican [-] (60. V. Kadlec [-] ) , K. Soldát [-] (27. J. Dolejš [-] ) - S. Gabriel [-]

TJ Tatran Sedlčany
F. Dřevojan [-] - O. Novotný [-] , L. Brotánek [-] , J. Repetný [-] , F. Hofman [-] - T. Říha [-] (87. V. Plesl [-] ) , M. Hanuš [-] , M. Kdolský [-] , M. Sirotek [-] , J. Kouklík [-] (82. V. Schwarz [-] ) - V. Lípa [-] (70. M. Krůta [-] )

Počet diváků: 300. Rozhodčí: KULANDA Radomír - JAROLÍMEK Miloš, SOUČEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích