Tohle byla poslední sázka, kterou jsi vyhrál, vzkazuje hráč 21. kola plzeňský Marek Patrovský svému protihráči z Rokycan

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Je jím hráč plzeňské Doubravky. My jsme ho vyzpovídali pro Vás!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju ti k hráči 21. kola Divize A. Už v 19. kole jsi byl velmi blízko k takovému titulu, tehdy tě porazil Petr Ženíšek z Rokycan. Čím to bylo, že jsi tentokrát vyhrál ty? Kdo posílal nejvíce hlasů?
Děkuji. Určitě bych chtěl poděkovat kamarádům, kteří se mi zmínili, že mi tam nějaký ten hlas poslali. Ale asi nejvíce bych chtěl poděkovat moji přítelkyni, která to tam posílala pravidelně. Vždy, když je tam někdo z kamarádů a kluků ze Senca, tak se tam snaží vždy nějaký ten hlas poslat.
Dostal jsi se tam díky tvé střelecké formě. Už na podzim jsi dal v Jindřichově Hradci branku, tentokrát jsi vstřelil dvě. Jak by jsi nám tento zápas zhodnotil ty?
Vlastně poslední 2 zápasy jsem hrál “half beka”, tak jsem rád, že když jsem byl opět na křídle, tak jsem se i střelecky prosadil. Myslím si, že to byl jeden z našich lepších výkonů, jen nás trápilo zakončení. Když jsem se koukal zpětně, tak takových 5-7 100% šancí jsme mohli proměnit. Z toho jsem jich měl pár i já. Ale hlavně bych chtěl pochválit kluky vzadu, že jsme neinkasovali gol a po třetí v sezoně udrželi nulu. Myslím si, že to pro nás byla důležitá výhra, protože teď nás čekají 4 velmi těžké zápasy, tak doufám, že se na ně po výhře správně naladíme.
Na váš zápas byla delegována i paní rozhodčí. Jak zvládla svou roli na lajně? Nezakoukal se někdo z hráčů?
Řekl bych, že na té lajně zvládla svoji práci skvěle. Já osobně se snažím soustředit jen na náš výkon. Ale jestli to první polovinu nerozhodilo od výkonu ani Esíčka (Martin Nový) na pravé straně, tak si myslím, že se zbytek kluků také soustředil jen na zápas. (smích)
Tvůj mladší brácha hraje také divizi. Obléká dres Mýta, jsou mezi vámi nějaké sázky nebo komunikujete spolu o soupeřích?
Tak zatím žádné sázky s bráchou ohledně zápasů nemáme, ale na náš vzájemný zápas bych s ním nějakou sázku uzavřel i rád, pokud se ovšem nebude bát. (smích) O soupeřích vždy prohodíme jen pár slov jak se nám hrálo, protože ty naše zápasy sledujeme vzájemně, zejména ty domácí.
Teď o víkendu vyrážíte na zápas do Tábora, kde se utkáte s Lomem. Tvůj spoluhráč Karel Rozboud tipl remízu. Co ty očekáváš od tohoto zápasu?
Očekávám, že to nebude nic lehkého. Protože všichni víme, že Lom je velmi kvalitní soupeř se šikovnými hráči. Ale zase minulý půl rok měl Lom stále po šesti kolech plný počet bodů a nyní tam mají ztráty. Možná proto Kája tipuje právě remízu. Ale my se mu to budem snažit vyvrátit a vrátit se v neděli se všemi body.
Co tvé osobní sny a cíle? Máš nějaké plány do budoucna nebo se budeš chtít stát srdcařem v modrožlutém?
Určitě bych byl moc rád, kdyby se mi podařilo v budoucnu si zahrát ČFL a prosadit se tam svými výkony. Ale můj nejbližší cíl je být co nejvíce nápomocný týmu ať už góly, asistencemi nebo výkony. Na Doubravce se cítím nejlépe za svoji kariéru, protože tam máme skvělou partu, takže určitě, kdybych si zkusil i něco jiného, tak bych se chtěl vždy vrátit právě sem.
Já ti děkuju za rozhovor. Na konec máš možnost něco někomu vzkázat nebo prostě říct co chceš.
Také děkuji. Chtěl bych poděkovat všem co mi poslali hlas, protože v sestavě kola byli kluci, kteří si to zasloužili více jako Lukáš Kramer nebo Honza Zajíček. Doufám, že z nadcházejících těžkých zápasů získáme co nejvyšší počet bodů. Na závěr bych chtěl vzkázat Lukáši Kramerovi, že tohle byla poslední sázka co vyhrál. (smích)

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.