Po takhle náročné sezoně by se hodila pauza určitě delší, pousmál se hráč předposledního kola Lukáš Mudra

Nejvyšší procentuální číslo měl dlouho Nový z plzeňské Doubravky, ale na poslední chvíli ho předběhl přeštický Lukáš Mudra. I přesto, že Přeštice vyhrály jednoznačně soutěž, tak s hráčem Přeštic děláme rozhovor vůbec poprvé. Jaké byly a budou oslavy mistrů a co bude dělat po oslavách si můžete přečíst v článku! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluju k nejvyššímu počtu hlasů v sestavě kola. O kom jsi myslíš, že poslal nejvíce hlasů?
Děkuji, nějaký typy na hlasy mám. Myslím si, že dlouholetý kamarád z Tlučné, co hraje za Lhotu, udělá vše pro to, abych musel přispět do týmové kasy. (smích)
Už to vypadá, že váš vysněný postup do ČFL nepokazí ani COVID. Jaký je to pocit, že napotřetí vám toto prvenství už nikdo nevezme?
Určitě je to úspěch jak pro náš tým, že jsme to konečně dotáhli k postupu a dohrála se sezóna, tak pro celé Přeštice. Hlavně, když se to povedlo jak nám, tak i našemu B týmu. Tímto bych jim i zároveň rád pogratuloval.
Do sestavy kola jsi se dostal po derby s Klatovama. První půlku jste prohráli, ve druhé polovině jsi dal dvě branky a utkání otočili. Jaký to byl zápas pro tebe?
Nebylo to vůbec jednoduché utkání. Věděli jsme, že Klatovy jsou nepříjemný a důrazný tým. My jsme si řekli, jak na Klatovy hrát a co by na ně mohlo platit a snažili se to držet po dobu celého zápasu. To také vedlo ke třem gólům našeho týmu a tím i otočení dost těžkého zápasu.
Jaké byly nebo ještě budou mistrovské oslavy?
Oslavy byly samozřejmě náročné, ale dost jsme si to jako tým užili a ještě užijeme tento víkend v Brně. (smích)
Jak dlouhou pauzu vám připravil trenér Purkart a co tě v pauze čeká?
Trenér nám dopřál 3 týdny volna. Příprava nám začne myslím 4.7., ale po takhle náročné sezoně by se hodila určitě delší. (smích) Ale i tak volno využiji na nějaký wellness a hlavně odpočinek a věnování se přítelkyni s rodinou.
Těšíš se už na přípravu na ČFL?
Tak asi jako každý fotbalista i já nemám rád přípravu, ať už letní nebo zimní. Ale je potřeba se na to připravit. Bude to pro nás těžká, ale vytoužená sezóna.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.